ANONİM OLARAK. Şaşırtıcı ama birçok kadın aşkın hayalini kuruyor, sevmek istiyor ve...

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
 ANONİM OLARAK. Şaşırtıcı ama birçok kadın aşkın hayalini kuruyor, sevmek istiyor ve...

Unread post by Anonim »

ANONYMOUS
Bu şaşırtıcı ama birçok kadın aşkın hayalini kuruyor, sevmek ve sevilmek istiyor, ilişkiler ve seks için çabalıyor ancak ahlaki veya psikolojik olarak bunlara hazır değil.
Daha sonra tekrarlamalarını öneririm Bir erkeğin seks hayatı hakkında düşünürken kullandığı ifadeler ve kavramlar. Tek bir erkeğin sevgilisini "tanıştık, birbirimize aşık olduk, yakın ilişkilere girdik" gibi imajlarla düşünmediğini not ediyorum. Bir adam tamamen farklı anılarla ısınır: "Bunu bana zaten üçüncü günde verdi" veya "Altı ay sonra onu dairesinde becerdim" veya "öncelikle bana göstermesini istedi. ”
İki sevgili arasındaki ilişkiler, erkek ve kadın ancak cinsel ve ruhsal sağlıkları yerindeyse, psikolojik olarak özgürleşmişlerse, birbirleriyle konuşmak ve birbirlerinden en yasak, en yakıcı sözleri duymak istiyorlarsa tam kanlı olurlar. ve ifadeler.
“Yoni’niz dünyanın en güzeli ! Ereksiyonun nefesimi kesiyor! Şortunda o kadar şefkatli ve nazik bir hayvan var ki! Dudaklarımı sana sarmak istiyorum! Bir aygır gibi görünüyorsun! Bana orgazmdan sonra orgazm yaşatıyorsun!
Onun penisi o kadar fotojenik ki! Boyutunu seviyorum! Külotunda sakladığın her şeyi öpmek istiyorum! Karnımın alt kısmındaki buklelerimi öpmeyi seviyor! Bu çılgın tango beni ışıltılı bir karanlığa sürüklüyor! Onu o kadar çok seviyorum ki külotum tavana yapışıyor! Bacaklarının arasında her zaman bahar kokusu var! Sen duşta yıkandığında ben orgazmda patlamaya hazırım! Sevgilim, bana nazik konuşmanı yap!”
Birçok kadın için bu, işitme duyularını ve ahlaklarını rahatsız eden iğrenç uzaylı konuşmasıdır. Kadınlar bu dilden uzak durmaya çalışıyor. Bu nedenle kadın ve erkeğin ortak bir dil alanı yoktur. Ortak dilin olmadığı yerde ilişkiler de olmaz. Her iki durumda da bozulurlar.
Sevgili, sevimli kadınlar! Erkekler için seksi ve ilginç olmayı öğrenin! Ve bunun için seks hakkında konuşmaktan korkmayın, yakın ilişkilerin harika resimlerini çizin ve aşk şarabının sizi ve erkeklerinizi mutlu etmesine izin verin!
Vasa007
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 24
 Yanıt: ANONİM. Şaşırtıcı ama birçok kadın aşkın hayalini kuruyor, sevmek istiyor ve...

Unread post by Vasa007 »

Bir kızın sana sözlü olarak hayran olması çok güzel
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”