Kocama bir şey yüzünden çıldırıyordum, kızgındım, ona bir şey söyledim, dişlerimi gıcırdattım ve o...

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Guest
Potansiyel seks nesnesi
 Kocama bir şey yüzünden çıldırıyordum, kızgındım, ona bir şey söyledim, dişlerimi gıcırdattım ve o...

Unread post by Guest »

Kocama bir şey oldu diye çıldırıyordum, kızgındım, ona bir şey söyledim, dişlerimi gıcırdattım ve o bana şöyle dedi: Keşke bu kadar kızgınken seni becerebilseydim, aletini içeri sokup nasıl arkanı döndüğünü izleseydim. kediye dönüşürsün, nasıl susarsın, sonra zevkten inlemeye başlarsın...
Ahhhh, bu sözü o kadar hoşuma gitti ki, bu seçeneği bir an önce denemek istiyorum.. .😁😁&#128513 ;
İnce123
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 12
Orientation: heteroseksüel
 Re: Kocama bir şey yüzünden kızıyordum, kızgındım, ona bir şey söyledim, dişlerimi gıcırdattım ve o...

Unread post by İnce123 »

Tartışamayacağın gerçek
Taras
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 55
 Re: Kocama bir şey yüzünden kızıyordum, kızgındım, ona bir şey söyledim, dişlerimi gıcırdattım ve o...

Unread post by Taras »

Peki sorun ne? amrazura’ya doğru
Gemma
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 35

Unread post by Gemma »

Eğer fikri beğendiyseniz, o zaman devam edin. Sonuçta eyleme geçmeyen arzular sadece rüyadır.
Piero
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 778

Unread post by Piero »

Beyler, o uzun zaman önce mazgaldan ayrıldı, çünkü kayıt Kasım 1919’da yapılmıştı!
va234567
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 52

Unread post by va234567 »

Harry Potter’a benziyor :cat1:
These users thanked the author va234567 for the post:
seksforumu_
Süleyman
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 434

Unread post by Süleyman »

Misafir, harika, elbette, bunu sık sık yaptım karımla
nefret doluydu
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 29

Unread post by nefret doluydu »

Peki, seni denemekten alıkoyan ne? :göz kırp:
Alex7515
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 187
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Alex7515 »

Guest: 12 Nov 2019, 17:19 Kocamla ilgili bir şeyden endişeleniyordum, kızgındım, ona bir şey söyledim, dişlerimi gıcırdattım ve o bana şöyle dedi: Keşke bu kadar kızgınken seni becerebilseydim, aletini içeri sokup nasıl davrandığını izleseydim onun üzerinde cadıdan kediye dönüşüyor, nasıl susup sonra zevkten inlemeye başlıyorsun...
Ahhhh, bu cümleyi o kadar beğendim ki, bu seçeneği en kısa zamanda denemek istiyorum. ...
Onlar için de durum böyle olmalı ve onları daha çok sikmelisin.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”