Tecrübeli büyük kızlara soru

Bir kadına ilişkiler ve seks açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
İkizler
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3
Registered for: 2 years 7 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Tecrübeli büyük kızlara soru

Unread post by İkizler »

Yaşlı kadınların sırlarını ve tercihlerini öğrenmeye yardımcı olmak isteyenlerden, benim gibi bu konuyu incelemek isteyenlere kadar bu konuya katılan herkesi memnuniyetle karşılıyorum.
Aslında bir sorunuz var, bu konuyu neden oluşturdum ve tam olarak ne bilmek istiyorum. Durumun küçük bir açıklamasıyla başlayayım. Birkaç gün önce 18 yaşına girmiş genç bir adam olacağım. Akranlarımla sürekli iletişim kurduğum için biraz tiksiniyorum çünkü temelde onların konuşma konuları şunlar: Biriyle nasıl sevişilir, gelecek hafta nasıl sarhoş olunur, vb. 15 yaşımdan bu güne, 35 yaş ve üzeri kadınların, özellikle çevremde bulunan kadınların karakterinden, ruhundan, deneyiminden etkilenmeye başladım. Onlarla her zaman sohbet için ortak bir konu bulabiliyordum, dilleriyle zihnimi nasıl büyüleyeceklerini biliyorlardı, bir şekilde onların bilgisiyle delirmiştim. Ve böylece, 17 yaşımda, geçen sonbaharda, ailemin iyi bir arkadaşı olan 37 yaşındaki bir arkadaşımla samimi bir diyaloga başladım. Sık sık kişisel hayatımı tartıştık ve bazı kısımlarına da değindik. Ve tüm bunlar benim anlayışımda flörtleşmeyle sonuçlandı, ancak onun inisiyatifi ve ardından temasların keskin bir şekilde kesilmesi nedeniyle aniden sona erdi.
Bugüne kadar kendime şu soruyu soruyorum: neyi yanlış yaptım? Yaşlı kadınlar da genç erkeklerle erkek tarafı açısından iletişim kurmakla ilgilenebilirler mi? Tutum ve tercihim norm olarak kabul ediliyor mu ve bu tür kadınlarla doğru şekilde nasıl konuşmalıyım? Her durumda, bu konuya dikkat ettiğiniz için okuyuculara teşekkür ederim, umarım sizden bir cevap veya tavsiye alırım.
These users thanked the author İkizler for the post:
Fargal94
Kadın
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 261
 Re: Tecrübeli kızlara soru

Unread post by Kadın »

Yetişkin bir kadın, genç bir erkeği yalnızca geçici bir ilişki için cinsel obje olarak görebilir.
Ciddi bir ilişki ve evlilik için başka bir seçenek arayacaktır.
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

Twinis: 06 Oct 2022, 16:34 Yaşlı kadınların sırlarını ve tercihlerini öğrenmeye yardımcı olmak isteyenlerden, benim gibi bu konuyu incelemek isteyenlere kadar bu konuya katılan herkesi memnuniyetle karşılıyorum.
Aslında, bir soru, bu konuyu neden oluşturduğum ve tam olarak ne bilmek istediğim. Durumun küçük bir açıklamasıyla başlayayım. Birkaç gün önce 18 yaşına girmiş genç bir adam olacağım. Akranlarımla sürekli iletişim kurduğum için biraz tiksiniyorum çünkü temelde onların konuşma konuları şunlar: Biriyle nasıl sevişilir, gelecek hafta nasıl sarhoş olunur, vb. 15 yaşımdan bu güne, 35 yaş ve üzeri kadınların, özellikle çevremde bulunan kadınların karakterinden, ruhundan, deneyiminden etkilenmeye başladım. Onlarla her zaman sohbet için ortak bir konu bulabiliyordum, dilleriyle zihnimi nasıl büyüleyeceklerini biliyorlardı, bir şekilde onların bilgisiyle delirmiştim. Ve böylece, 17 yaşımda, geçen sonbaharda, ailemin iyi bir arkadaşı olan 37 yaşındaki bir arkadaşımla samimi bir diyaloga başladım. Sık sık kişisel hayatımı tartıştık ve bazı kısımlarına da değindik. Ve tüm bunlar benim anlayışımda flörtleşmeyle sonuçlandı, ancak onun inisiyatifi ve ardından temasların keskin bir şekilde kesilmesi nedeniyle aniden sona erdi.
Bugüne kadar kendime şu soruyu soruyorum: neyi yanlış yaptım? Yaşlı kadınlar da genç erkeklerle erkek tarafı açısından iletişim kurmakla ilgilenebilirler mi? Tutum ve tercihim norm olarak kabul ediliyor mu ve bu tür kadınlarla doğru şekilde nasıl konuşmalıyım? Her durumda, bu konuya dikkat ettiğiniz için okuyuculara teşekkür ederim. Umarım sizden bir yanıt veya tavsiye alırım.
o senin öyle olduğunu hissetti ona doğru ilerliyordu, bu yüzden aniden geri çekildi ve tüm bağlantılarını kesti. Birçoğu yaş farkından dolayı böyle bir ilişkiyi karşılayamıyor.
Автор темы
İkizler
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by İkizler »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 06 Oct 2022, 17:56 ona doğru hareket ettiğinizi hissetti, bu yüzden aniden geri çekildi ve tüm bağlantıları kesti.
Gerçek şu ki inisiyatif hem benim hem de onun elindeydi. Yani bu seçenek pek olası değil
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 2 months

Unread post by Nikk »

Büyük olasılıkla, anneniz bir şeylerden şüphelendi ve -sanırım çok sert bir şekilde- ilişkinizin kabul edilemez olduğunu ima etti.
Loren
Göz teması kurmak
Total posts: 1

Unread post by Loren »

Merhaba, sohbet etmek ister misin?
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics