Altın

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Orjinallik
Potansiyel seks nesnesi
 Altın

Unread post by Orjinallik »

Seni her zaman istediğim kişi bu: Zlata adında bir kız, meslektaşım, yüzünde sürekli bir gülümseme ve ışıltılı gözlerle güzel, iri göğüslü bir kahkaha.
Ama yıllar geçti, ben evlendim, Zlata evlendi, Zlata evlendi, boşandık, yeniden evlendik.
Birlikte iş gezilerine çıktık, kurumsal etkinliklerde birbirimize sokulduk ama başka bir şey yapmadık. Zlata şakalarıma güldü ve ben de gizlice onun dizlerine, göğüslerine, dudaklarına, kalça hatlarına baktım...
Zlata’nın son seçtiği kişi şirketimizin sistem yöneticisi Stas’tı.
Ve bunun üzerine Bir gün bana doğum günü hediyesi olarak bir video kamera verdiler. Ve bunu aklımda tutarak, bir gün, iş gününün sonuna yaklaşırken aniden Zlata’dan bir kısa mesaj aldım: “Stas ve ben harekete geçmeye karar verdik. Katılacak mısın?"
Hemen yanıtladım: "Memnuniyetle!"
Ve şu yanıtı aldım: "Video kameranızla saat 21’den sonra gelin."
Harika! Heyecandan her yerim titriyordu. Zlata’nın evinde beni neyin beklediğini pek anlayamadım ama bu hoş belirsizlik karşısında tüm içim sevindi.
Akşam kendime en sevdiğim parfümü sıktım, beyaz bir gömlek giydim, video çektim kamerayı açıp ziyarete gittiler.
Zlata ve Stas benimle çoktan tanıştılar ve biraz etkilenmişlerdi. Pembe yanakları, bilmediğim bazı düşüncelerden dolayı zaten parlıyordu. Birbirlerine komplo kurarcasına baktılar, birbirlerini okşadılar ve kıkırdadılar. Masanın üzerinde açık bir şişe Hennessy, şeker, meyve gördüm... Oda saksafon sesleriyle doluydu...
- Harika bir film çekeceğinize inanıyoruz! – Zlata cıvıldadı ve sarhoş Stas çoktan baştan çıkarıcı karısına dudaklarını yalamaya başlamıştı. Derin yakalı bir elbise giymişti ve Zlata’nın dolgun göğüslerini görebiliyordum. Yıllardır dokunmayı hayal ettiğim göğüsler...
- Filmi nerede çekeceğiz? – Zlata güldü. - Yönetmen ne diyecek?
Sanat konseyi görünüşe göre yönetmen pozisyonu için beni onayladı.
- Ve işte burada olacağız!
Bir bardak konyak içtim , video kamerayı açtı ve güvercinlere doğrulttu. Zlata, Stas’ın kucağına oturdu ve başını okşayarak saçlarını karıştırdı.
- Stas, daha cesur ol! - Meslektaşıma sipariş verdim.
Onu filme almak bana pek zevk vermedi ama Zlatochka’mı tüm doğal ihtişamıyla görmek için her şeyi kabul ettim.
Stas, Zlata’nın elbisesinin kemerini açın, düğmeleri açın. Öpüşmeye başladılar. Eller güzel ve yumuşak bir melodi eşliğinde kıyafetlerin, çıplak vücutların üzerinde uçuştu...
Böylece onun kalçalarını... külotunu... pembe meme uçlarıyla göğüslerini gördüm... Zlata’nın çıplaklığı kör ediciydi. ..
Yıllardır ilk defa, onun kıyafetsiz ne kadar güzel olduğunu öğrendim... karnı ne kadar baştan çıkarıcı... yumuşak popo... beyaz topuklu ayakkabılar...
nStas’ı itip Zlata’yı kendime kucaklamak, kocasının huzurunda onu kucağıma almak, sikime koymak ve mutlulukla gözlerimi kapatmak istedim...
Ne yazık ki! Kocası çok geçmeden penisini Zlata’ya soktu. Sandalyeden yere kaydılar, Stas ince ve uzun penisini çıkardı ve iki güzel kapıyı açarak Zlata açık bacaklarının arasına gömüldü...
Çekimlere devam ettim... Zlata’nın sertleşmiş meme uçları görünüyordu mini ekranda... dudakları... önümde onun inlediğini duyabiliyordum...
Bir keresinde Zlata bana gülümsedi gibi geldi... Sanki benim de rol almamı istiyormuş gibi bu bayram...
Stas mercekten kaçtı ama ben hiçbir konuda ısrar etmedim. Film şaheserimin ana karakteri elbette Zlata’ydı. Tüm duygularının, hislerinin, kıvrımlarının değişimini yakalamaya çalıştım... Nefes alışını, erkeğine teslim oluşunu, sırtını kaşımasını, dizleriyle beline sarılmasını...
nYalan söylemeyeceğim, pantolonum sıcaktı.
Sevdiğim kadın gözümün önünde kocası tarafından sikiliyordu!
Peki o an ne hissedebilirdim? Yoksa duyarsız bir aptal mıyım?
Stas’ın Zlata’yı hızla orgazma ulaştırmasını istedim. Ve bu çok geçmeden oldu. Bacaklarını Stas’ın çıplak kıçına sıkıca doladı, uzun bir çığlık attı ve dondu....
Saksafon, ahlaksız gecemizin sessizliğini yürek parçalayıcı bir şekilde doldurdu.
Ve bu da tanrının yüceltilmesiydi.
Zlata saçları alnında birbirine yapışmış, önce bana sonra Stas’a bakarak güldü... Ve Stas terli bir halde yan yattı ve mutluluktan çiçek açtı. Sonuçta, öyle bir güzelliği becerdi ki, bu güzellik onun karısı ve tüm bu sikiş videoya çekildi! Harika!
... Bir saat sonra hepimiz Hennessy’de oldukça sarhoştuk.
Zlata şanslıydı.
- Bana nasıl bir şeye sahip olduğunu göster!
- Zlatochka, sıradan!
- Ah, kurnaz olan! Bizi tamamen gördü ama kendisi perde arkasında kaldı... Elbiselerinizi çıkarın! Stas, kamerayı al!
Oldu ya da olmadı! Zlata’ya itaat ettim. Soyunmaya başladı. Zlata’nın önünde yere uzandı ve dizlerini öpmeye başladı...
- Mmmm... bak nesi var!
Stas Zlata ve bana yaklaştı. Bu arada ikinci bir dizi istedi.
Ben manzara değişikliği istedim. Zlata’nın elinden tuttum ve onu duşa götürdüm. Stas bir video kamerayla peşimizden geliyordu.
Duşta Zlata’nın vücudunu yıkadım... Dudaklarımı onun üçgeninin ağzına bastırdım... Ve Stas’ın canı cehenneme! Bırak onu çıkarsın! Kaçıyor ve kıskanıyor! Ve şimdi karısını yalayacağım, orgazm olana kadar yalayacağım! Ve seni duşta becereceğim! Doggystyle!
... Zlata cesaretimi emerek gözlerini kapattı. Yavaşça. Derin. Sevgiyle. Duş tüpünden gelen su midemin üzerinden, yüzünün üzerinden akıyordu... göğüsleri...
Bu akşam... bu müzik... bu video kamera onu ve beni aklımızdan mahrum etti.
Duştan çıktığımızda Stas evde değildi. O gitti.
Kuzey
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 525
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: Anonim. Senin her zaman olmanı istediğim kişi bu: Zlata adında bir kız, benim...

Unread post by Kuzey »

Oldukça hikaye...
Mümkün değil
Potansiyel seks nesnesi
 Yanıt: Anonim. Senin her zaman olmanı istediğim kişi bu: Zlata adında bir kız, benim...

Unread post by Mümkün değil »

İki lezbiyen aynı yerde yaşıyordu. Ve kızlarını yetimhaneden almaya karar verdiler. Bir kız yetiştirdiler ve 16 yaşına geldiğinde tüm cazibesini göstermek için onunla lezbiyen seks yapmaya karar verdiler. Kız büyüdü ve sık sık annesinin seslerini izledi ve duydu. Her gün cinselliğe dikkat ettiler. Kız arkadaşları sık sık onlara geliyor, onlarla içki içiyor ve tutkulu seks yapıyorlardı. Kızlarının seksle ilgili konuşmaları dinlemesini yasaklamadılar, aksine onun yanında daha çok konuştular. Anne ve arkadaşları sarhoş olunca yaşadıkları odaya gittiler ve kızdan tek oda olduğu için ona arkasını dönüp işini bitirene kadar bakmamasını söyleyip şakalarına başladılar. Kız sadece dinledi. Bu onun 16 yaşına girdiği gün. Anneler kendileriyle seks isteyip istemediğini sormadılar ama bunun gerekli olduğuna ve kızın bunun ne kadar güzel olduğunu bilmesi gerektiğine karar verdiler. Kız bunu pek istemedi, arkadaşlarıyla pizzacıya gitmek zorunda kaldı ama anneler bugün onlarla seks yapmanın gerekli olduğunu söyleyerek dışarı çıkmasını yasakladı. Doğum günü sabahı erken kalkıp duş aldılar ve kızlarının uyanmasını beklediler. Kızın yataktan kalkmaya vakti olmadı, soyunmamaya başladılar ama aynı zamanda dileklerini de söyledi. Kızın hoşuna gitsin diye amını yaladılar ve uzun süre yaladılar. Daha sonra parmaklarını ıslattılar ve ondan parmaklarını yalamasını istediler.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”