Yanlış zamanda arayın

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
deen-don
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 62
Registered for: 2 years 7 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Yanlış zamanda arayın

Unread post by deen-don »

Herkese selam. Telefon görüşmesi veya mastürbasyon sırasında seks yapanlar. Peki kiminle konuştun?
12345
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 502
Registered for: 2 years 8 months
Orientation: biseksüel
 Re: Yanlış zamanda aramak

Unread post by 12345 »

deen-don: 11 Oct 2022, 00:30 Telefon görüşmesi veya mastürbasyon sırasında seks yapanlar. Peki kiminle konuştun?
Karımın iç çamaşırıyla anal mastürbasyon yapıyordum ve penisimi çıkarmadan aniden telefon çaldı. kıç, telefonu elime aldım ve karım arıyordu... böyle, kıçımda bir fallus ve karımın iç çamaşırında, onunla konuşuyordum, heyecandan neredeyse kalbim fırlayacaktı.
Alex yapardı
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2157
Registered for: 3 years

Unread post by Alex yapardı »

Benim için hem seks hem de mastürbasyon sırasında bir telefon görüşmesi kesinlikle dikkatimi en sevdiğim aktiviteden uzaklaştırıyor ve heyecanı bozuyor. Bir şey yapıp başka bir şey hakkında konuşamam. O zaman
eredeyse en baştan başlamanız gerekir.
Bay_X
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 68
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Bay_X »

Teyzem acil bir çağrı beklediğinde telefonu yanında tuttu ve seks sırasında telefon birkaç kez çaldı. Bir keresinde ben onun üzerindeyken, yolda olan kızıyla konuşuyordu ve ona yaklaşık olarak ne zaman geleceğini söylemişti. İkinci kez ben onun köpek stiline bakarken annem aradı ve 15-20 dakika sonra geleceklerini, hep birlikte kulübeye gideceğimizi söyledi. En ilginç şeyle heyecanınızı bozmaları hiç hoş değil, özellikle ikinci durumda, birbirimizi uzun süredir görmediğimizde ve bu sadece ikinci cinsel ilişkimizdi, annemle bunu hayal bile etmedik. üvey baba çok çabuk bir araya gelirdi. Her iki durumda da onu sikmeye devam ettim ama o kadar yoğun değil.
These users thanked the author Bay_X for the post:
deen-don
Parenbi
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 64

Unread post by Parenbi »

Eşimle telefonda annesiyle konuşurken birkaç kez oral seks yaptım, onun telefona inlememeye çalışmasını izlemek çok heyecan vericiydi ama aynı zamanda kıvranıyor ve telefonda soruları yanıtlamaya çalışıyordu.
Ötesinden Gelen Şehvet
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 462
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Ötesinden Gelen Şehvet »

Bu konuyla ilgili küçük bir fetişim var - telefonda konuşan bir kızı memnun etmeyi severim. İnlemeleri durdurma çabaları... Ama istediğimden daha az deneyim var
These users thanked the author Ötesinden Gelen Şehvet for the post (total 2):
Fargal94, deen-don
Mart
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1440

Unread post by Mart »

Parenbi: 11 Oct 2022, 07:04 Karım annesiyle telefonda konuşurken birkaç kez oral seks yaptım
Ve sen buna "yanlış zamanda" mı diyorsun? Ben de arkadaşıma bunu yaptım - kocası ya da annesi onu aradığında - eteğini kaldırdım, külotunu kenara çektim ve onu içeri soktum. Bu tür bir seks sırasında pek tahrik olmuyordu ama eğlenceliydi. Ama benden intikam aldı...
Öğle yemeği molasında kendimizi ofisime kilitledik - hızlıca bir şeyler içmek ya da aklıma gelen başka bir şey için. Onu sandalyeye oturtup pantolonumun düğmelerini açar açmaz baş mühendis dahili telefondan aradı. Kahretsin.. ve ofiste değilmişsin gibi davranamazsın - nadir görülen sıkıcı biriydi - eğer başı belaya girerse, o kadar kolay kurtulamazsın - şu anda tüm hizmeti devre dışı bırakacak kulaklar - görevli memurları aramaya başlayacak, koridorda, ofislerde beni aramaya başlayacaklar .. Genel olarak telefonu açmam gerekiyordu. Sorusu önemsiz, teknik bir soruydu ama ona cehenneme gitmesini söyleyemezsin; onu sabırla dinleyip cevaplamam gerekiyordu. Ve onun anlayışına göre sorunu çözmek en az 20 dakika sürüyor; bunu daha hızlı yapamazdı. Genelde onunla üstleri çiğnedim ve arkadaşım - zarrraza - alaycı bir şekilde kıkırdadı ve pantolonumun düğmelerini çözdü. Tıpkı o eski "Polis Akademisi" filminde olduğu gibi, bu benim telefonda teknik bir sorunu çözdüğüm ve onun sikimle yakından ilgilendiği anlamına geliyor. Ve ondan uzaklaşamazsınız - o büyük bir kız ve ondan uzaklaşamazsınız - telefon sabit hattır. Genel olarak 15 dakika sonra hazırdım... Sadece nezaket sınırları içinde nefesimi tutmaya ve baş mühendise uygunsuz cevap vermemeye çalıştım.
These users thanked the author Mart for the post (total 2):
Sibiryak89, deen-don
Vladtsst
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 717
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by Vladtsst »

Bir zamanlar vardı. Öğrenciyken bile. Kız arkadaşım üstüme atlıyor ve sonra telefon çalıyor. Cevap verdim, sınıf arkadaşımdı. Benden çok uzakta yaşamadı. Cevap verdim, meşgulüm - şimdi sevişiyoruz, beni sonra ara. Ve bir saat sonra beni görmeye geldi, kiminle olduğumu merak ediyordu. Ama onu gördü, aynı üniversitede, farklı bir fakültede okuyordu.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”