Bir röntgencilik vakası

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Ahlak Çifte
Potansiyel seks nesnesi
 Bir röntgencilik vakası

Unread post by Ahlak Çifte »

Herkese merhaba!
Röntgencilik konusunda böyle bir vakam vardı. Mahkemenize gönderiyorum. Belki aniden değil.
Arkadaşım kız arkadaşıyla birlikte kiralık bir dairede yaşıyordu. Kız muhteşemdi: uzun boylu, büyük göğüsler, çok seksi bir görünüm.
Geceyi onlarla geçirdiğimde, arkadaşım sabah işe gitmek zorunda kaldı ama ben gitmedim. Kız arkadaşından evden çıktığında beni uyandırmasını istedim çünkü... Anahtarlarım yok.
Sabah uyandım, duş aldım ve kıyafetlerimi değiştirmek için odaya girdim (sabah seks ve yapılacak her şey). Sonra tamamen çıplak durduğumda kapı açıldı ve "Uyandın mı?" diyerek beni gördü, gülümsedi ve banyoya girdi.
Banyodaki kapı yenilenmeden önce eskiydi. , yani sövede 2 santimetre boşluk vardı dayanamadım baktım ve pişman olmadım.
Kız banyoda önce eliyle mastürbasyon yaptı, sonra da suyu açtı. Musluğu açıp onu ona yönlendirdim...(yani, anladınız) ta ki o gelene kadar, fısıldayan bir şey... Onun yanına gitmedim, çünkü... sonuçta bu bir arkadaşımın kız arkadaşı :) ama beni gördüğünü biliyorum. Gözünü yakaladım...
Tüm hikaye bu. Düşünceniz için yorum yazın. Hiç böyle vakalarınız oldu mu?
1111
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 61
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: Herkese merhaba! Röntgencilik konusunda böyle bir davam vardı. şuraya gönderiyorum...

Unread post by 1111 »

içeri girmen gerekiyordu, o senin için geldi
These users thanked the author 1111 for the post:
Sibiryak89
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
 Yanıt: Herkese merhaba! Röntgencilik konusunda böyle bir davam vardı. şuraya gönderiyorum...

Unread post by Sibiryak89 »

Guest: 09 Dec 2019, 09:05 Herkese merhaba!
Röntgencilik konusunda böyle bir vakam vardı. Mahkemenize gönderiyorum. Belki aniden değil.
Arkadaşım kız arkadaşıyla birlikte kiralık bir dairede yaşıyordu. Kız muhteşemdi: uzun boylu, büyük göğüsler, çok seksi bir görünüm.
Geceyi onlarla geçirdiğimde, arkadaşım sabah işe gitmek zorunda kaldı ama ben gitmedim. Kız arkadaşından evden çıktığında beni uyandırmasını istedim çünkü... Anahtarlarım yok.
Sabah uyandım, duş aldım ve kıyafetlerimi değiştirmek için odaya girdim (sabah seks ve yapılacak her şey). Sonra tamamen çıplak durduğumda kapı açıldı ve "Uyandın mı?" diyerek beni gördü, gülümsedi ve banyoya girdi.
Banyodaki kapı yenilenmeden önce eskiydi. , yani sövede 2 santimetre boşluk vardı dayanamadım baktım ve pişman olmadım.
Kız banyoda önce eliyle mastürbasyon yaptı, sonra da suyu açtı. Musluğu açıp onu ona yönlendirdim...(yani, anladınız) ta ki o gelene kadar, fısıldayan bir şey... Onun yanına gitmedim, çünkü... sonuçta bu bir arkadaşımın kız arkadaşı :) ama beni gördüğünü biliyorum. Gözünü yakaladım...
Tüm hikaye bu. Düşünceniz için yorum yazın. Hiç böyle durumlarla karşılaştınız mı?
Ne diyeyim, vicdanınızı kaybetmediniz, vakit kaybettiniz, sadece benim yorumum)))
These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
Alex 17
kimse.birisi
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 52

Unread post by kimse.birisi »

Temiz bir vicdan iyidir. İçeri girmeniz gerektiği bir gerçek değil; sadece bazı insanların gözetlenmesi gerekiyor.
These users thanked the author kimse.birisi for the post (total 2):
çoban, elf1169
elf1169
İlgi gösteriliyor
Total posts: 4
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by elf1169 »

Çok baharatlı! Tabii ki her şeyi gördü ve heyecanlandı))
These users thanked the author elf1169 for the post (total 2):
annem adam yaptı, Fargal94
Dmitry80
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 34

Unread post by Dmitry80 »

Katılmalıydım.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”