Güzel bir çiftin seks hizmetçisi olmak istiyorum

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Anadolu
Potansiyel seks nesnesi
 Güzel bir çiftin seks hizmetçisi olmak istiyorum

Unread post by Anadolu »

Gerçekten ahlaksız bir seks macerasına katılmak istiyorum... Öyle ki çift beni ziyarete davet ediyor ve önümde birbirlerini okşamaya başlıyor. Ve sonra aniden bayan beni rahatsız edecek ve ağzımdan sikecek, sikimi emerken ve kıçıma bir vibratör yerleştirirken beni amını ve kıçını yalamaya zorlayacak, yavaşça kıçıma giderek daha derin nüfuz edecek, beni çılgına çevirecek ve titretecek vücudumun üzerinde... Ürperdiğimde tüm vücudumla ağzına boşalacağım, ayağa kalkarak şöyle diyecek: sen kötü bir çocuksun, kocamdan önce suçunun kefaretini ödemek zorunda kalacaksın... Beni ne kadar arzuladığını gördü ve kıçımdan yapay penis çıkarıp sikini ellerine aldı ve şapkayı anal deliğime getirdi... Nasıl olduğunu anlamadım ama bir süre sonra Birkaç dakika sonra güçlü, sıcak hortumuyla kıçıma darbeler almaya başlamıştım ve en kötüsü, pistonunun kıçımı doldurması, daha derinlere nüfuz etmesi ve karımın ritmini yakalayıp ağzını benimkine doğru itmesi beni çok memnun etti. kazık gibi dışarı çıkan dick öfkeyle başımı salladı, ben de kalçalarımı sallamaya başladım, onu ağzına daha sert itmeye çalıştım ve otomatik olarak kıçımı kocamın şaftına ittim, zevkle sızlandım ve hiçbir şey düşünmeden, siktim bütün gece öğretmenler.... Yani am özlemi beni bir fahişe yaptı....
417_1000.jpg
417_1000.jpg
Alex yapardı
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2157
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Güzel bir çiftin seks hizmetçisi olmak istiyorum

Unread post by Alex yapardı »

Benzer fanteziler mastürbasyon sırasında da sıklıkla görülür. Görevimin en ahlaksız kaprisleri uysal bir şekilde yerine getirmek olduğu olgun bir çiftle seks yapmayı hayal ediyorum.
12345
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 502
Orientation: biseksüel
 Re: Güzel bir çiftin seks hizmetçisi olmak istiyorum

Unread post by 12345 »

Tabii ki seks hizmetçisi olmak istemezdim. Çünkü genel olarak sekste ve genel olarak hayatta aşağılanmayı, baskıyı ve kabalığı tanımıyorum.
Fakat cinsel bir çift için asistan, partner olmaya her zaman hazırım. Sonuçta, ailelerde, eşlerin birbirini çok sevdiği farklı durumlar, bağımlılıklar vardır, ancak kadın cunnilingus konusunda delirir ve koca bunu kabul etmez, koca anal seks ancak eş bu tür şeylerden hoşlanmaz seks ve burası iyi bir asistan, oral seks yapmak ve kıçından sikilmek isteyen başka bir partner olabilir.
Büyük bir zevkle bir kadını yalardım ve aynı zamanda kocam da beni sikerdi istediği gibi.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”