Anonim
Erkek 19. Aşk para olmadan da var olur. Kadınım 53 yaşında. Benim şehrimden, merkezde iki dairesi ve iki katlı bir kulübesi, 4 yabancı arabası var. Herkes artık para için onunla birlikte olduğumu söylemekten bıktı ama hayır, onu gerçekten seviyorum. Yılbaşı için bana yabancı arabalarından ikisini vermek istiyor ama ben para karşılığında birini hediye olarak kabul etmediğimin ve ikincisini ondan yarı fiyatına alacağımın kanıtıyım. Kızı evleniyor ve bu kulübeyi ona bırakıyor, evi ona bırakıyor, bir an gelir sadece paraya ihtiyacım olsa Polina’mı bırakırdım ama HAYIR! Her ne kadar o bu konuda endişe duysa da ben hala onunla birlikteyim. Ona merak etme canım, senin üç rublelik rublende merkezde yer açacağız dedim! Onunla seks tek kelimeyle harika, düz yatıyor ve ben onu beceriyorum. İster sekste ister hayatta olsun, her zaman sessizdir. Sessizliğinden dolayı ona saygı duyuyorum ve onu seviyorum. Bana sadık, ben üniversitedeyken birden fazla erkeğin üstüne atlamadı, ona inanıyorum. Genel olarak insanlar. Para olmadan da aşk olur!
Para olmadan da aşk olur!
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Orientation: heteroseksüel
Yanıt: Anonim. Adam 19. Parasız aşk vardır. Kadınım 53 yaşında. O...
Belki de haklısın...Sana iyi şanslar ve iyi şanslar...
-
- Penetrasyon
- Total posts: 242
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Görüyorsunuz, mükemmel bir bashley çiftine gerek yok, o da öyle, kadın dümdüz yatıyor ve o da memnun... Herkes mutlu.
Her ne kadar bir bayan sikişmenin ortasında dümdüz yatıp sessiz kalsa da, Bunu hakaret olarak kabul edebilirim : melek:
Her ne kadar bir bayan sikişmenin ortasında dümdüz yatıp sessiz kalsa da, Bunu hakaret olarak kabul edebilirim : melek:
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Orientation: biseksüel
Ben 16 yaşındayım, metresim 45 yaşında, onun Paris’te bir dairesi var, Khibara’nın Monte Carlo’da> Haza’nın Tokyo’da, Shalash’ın Kopenhag’da ve Nora’nın Washington’da.
Bana bir Sapsan ve bir tren vermek istedi. Mytishchi’ye (hafta sonları), ama ben onunla para için değilim, bana bir Elektrikli Tren verecek ve Sapsan için
Onu birkaç kez becereceğim, ben bir jigolo.
Oğlu evleniyor ve ona Wigwam Avustralya’yı veriyor, ama merak etme dedim, Moskova Şehrimiz var, orada bir sürü bina var, bir şekilde yer açacağız, yine de orada Orada sadece binlerce daire var, gurur duymuyorum ve para yüzünden seninle birlikte değilim, gerçekten para mı hesabımda 3 trilyon bitcoin var,
aşk için onunla birlikteyim. Onunla seks, Forbes’un ilk 10’una girdi, o bazen bir kütük, bazen bir kütük veya bir daldır; en iyi şey bir beysbol sopasıdır.
Ve bu süreçte sessizlik olsun diye ona dönüyorum ses düğmesini çevirdim, tiz ve bas tınısını yarıya ayarladım, artı gürültü azaltmayı yaptım, ekolayzırı POP’a ayarladım.
Okuldan eve geldiğimde o 10 siyahi ile takılıyordu ama onların olduğunu söyledi erkek kardeşleriydi ve kıskanmadım, onun doğru olduğunu biliyorum.
nYani anlıyorum ki nakit olmadan da aşk var, asıl önemli olan platin kredi kartı almak.
Bana bir Sapsan ve bir tren vermek istedi. Mytishchi’ye (hafta sonları), ama ben onunla para için değilim, bana bir Elektrikli Tren verecek ve Sapsan için
Onu birkaç kez becereceğim, ben bir jigolo.
Oğlu evleniyor ve ona Wigwam Avustralya’yı veriyor, ama merak etme dedim, Moskova Şehrimiz var, orada bir sürü bina var, bir şekilde yer açacağız, yine de orada Orada sadece binlerce daire var, gurur duymuyorum ve para yüzünden seninle birlikte değilim, gerçekten para mı hesabımda 3 trilyon bitcoin var,
aşk için onunla birlikteyim. Onunla seks, Forbes’un ilk 10’una girdi, o bazen bir kütük, bazen bir kütük veya bir daldır; en iyi şey bir beysbol sopasıdır.
Ve bu süreçte sessizlik olsun diye ona dönüyorum ses düğmesini çevirdim, tiz ve bas tınısını yarıya ayarladım, artı gürültü azaltmayı yaptım, ekolayzırı POP’a ayarladım.
Okuldan eve geldiğimde o 10 siyahi ile takılıyordu ama onların olduğunu söyledi erkek kardeşleriydi ve kıskanmadım, onun doğru olduğunu biliyorum.
nYani anlıyorum ki nakit olmadan da aşk var, asıl önemli olan platin kredi kartı almak.
- These users thanked the author alex503311 for the post (total 5):
- Tanya, SSK, Usta0991, AlexK85, G.e.org.ii
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
Fakat benzer bir şey oluyor. Arkadaşlarımdan biri uzun yıllar bir adamın metresiydi. Şahin gibi çıplak ama evli. (Rus standartlarına göre) zengin, birkaç dairesi var ve çok kazançlı bir işte çalışıyor. Onunla uzun yıllar süren çileden ve ne kadar kötü bir eşe sahip olduğuna dair hikayelerinden sonra. ona kendisiyle evlenmeyi teklif etti ve sanki bir garanti gibi, birdenbire yerleşmezse, hiçbir şeyi kalmaması için daireyi ona devredeceğini söyledi. Ve neredeyse işe yaramış gibi görünüyor. Karısını terk etti ve hatta birkaç ay yaşadılar, hatta arkadaşlarına ve iş yerinde evleneceğiyle övünmeyi başardı, ama sonra karısının tüm akrabaları (eski veya şimdiki, ne yapacağımı bile bilmiyorum) doğru söyleyin) onu dolaşıma soktu ve... ..
Ama konuya örnek olarak..... canlı.
Evet, keşke bu kredi kartında daha fazla sıfır olsaydı.alex503311: ↑03 Oct 2022, 23:10 ....hanım 45 yaşında, Paris’te bir dairesi var,.......nakit olmadan aşk vardır, asıl mesele platin kredi kartı almaktır.
Fakat benzer bir şey oluyor. Arkadaşlarımdan biri uzun yıllar bir adamın metresiydi. Şahin gibi çıplak ama evli. (Rus standartlarına göre) zengin, birkaç dairesi var ve çok kazançlı bir işte çalışıyor. Onunla uzun yıllar süren çileden ve ne kadar kötü bir eşe sahip olduğuna dair hikayelerinden sonra. ona kendisiyle evlenmeyi teklif etti ve sanki bir garanti gibi, birdenbire yerleşmezse, hiçbir şeyi kalmaması için daireyi ona devredeceğini söyledi. Ve neredeyse işe yaramış gibi görünüyor. Karısını terk etti ve hatta birkaç ay yaşadılar, hatta arkadaşlarına ve iş yerinde evleneceğiyle övünmeyi başardı, ama sonra karısının tüm akrabaları (eski veya şimdiki, ne yapacağımı bile bilmiyorum) doğru söyleyin) onu dolaşıma soktu ve... ..
Ama konuya örnek olarak..... canlı.
- These users thanked the author Tanya for the post (total 2):
- Kral Kuş, alex503311
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Orientation: biseksüel
Para konusuna gelince, evet olmasına rağmen, ikinci işten önce neredeyse parasızdım, 2014’te bir zirve vardı, para kaldı, şimdi hala işsizim ama bir şekilde bunu asla para uğruna aramadım, zengin, evet , bu elbette iyi, ama paramla yaşadığım için suçlanmak istemedim.
Tabii ki ilk mektupta şaka vardı, o da şakaydı :)
Para konusuna gelince, evet olmasına rağmen, ikinci işten önce neredeyse parasızdım, 2014’te bir zirve vardı, para kaldı, şimdi hala işsizim ama bir şekilde bunu asla para uğruna aramadım, zengin, evet , bu elbette iyi, ama paramla yaşadığım için suçlanmak istemedim.
- These users thanked the author alex503311 for the post:
- Tanya
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 30 Replies
- 2141 Views
-
Last post by Alexey38991