Kral Zogu: ↑27 Sep 2022, 08:08
Muhtemelen oluyor. Kendin istiyorsan ama penisin istemiyor. Bu, ilk cinsel temas sırasında psikolojik düzeyde sabitlenir ve daha sonra kötü bir şaka yapabilir.
Doğru ama biraz ekleme veya değişiklik yapmak isterim.
İlk cinsel ilişki sırasında değil, ilk cinsel ilişki sırasında kurulur erken mastürbasyonun neden olduğu cinsel deneyimler.
[quote="Kral Zogu" post_id=115059 time=1664255321 user_id=10833] Muhtemelen oluyor. Kendin istiyorsan ama penisin istemiyor. Bu, ilk cinsel temas sırasında psikolojik düzeyde sabitlenir ve daha sonra kötü bir şaka yapabilir. [/quote] Doğru ama biraz ekleme veya değişiklik yapmak isterim. İlk cinsel ilişki sırasında değil, ilk cinsel ilişki sırasında kurulur erken mastürbasyonun neden olduğu cinsel deneyimler.
Peki, yeni başlayanlar için paniğe kapılmayın ve muayene olun, ancak sorunların neredeyse tamamı kafanızda, tıkanıklık oluyor, onu tespit edip kaldırmanız gerekiyor ki her şey eski haline dönsün, iş kolay değil ama ne yapmak
Peki, yeni başlayanlar için paniğe kapılmayın ve muayene olun, ancak sorunların neredeyse tamamı kafanızda, tıkanıklık oluyor, onu tespit edip kaldırmanız gerekiyor ki her şey eski haline dönsün, iş kolay değil ama ne yapmak
Uzun zamandır ereksiyon olmuyorum, sadece beni kıçımdan siktiklerinde boşalıyorum. Ama aynı zamanda kadınların amını yalamayı da seviyorum. Benimle tanışmak isteyen bayanlar var mı?
Merhaba millet!
Böyle bir soru mu?! Bana ne yapacağımı söyle XXXL prezervatifleri cinsel organlara küçük oturmuyor. Böyle bir durumdan nasıl çıkılır...