Beni yargılamamanızı şimdiden rica ediyorum, zor durumdayım.

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
 Beni yargılamamanızı şimdiden rica ediyorum, zor durumdayım.

Unread post by Anonim »

Anonim olmayabilir. Beni yargılamamanızı şimdiden rica ediyorum, zor durumdayım ve tavsiyelerinize ihtiyacım var.
20 yaşındayım. Her şey yazın başladı. Gidip yeni bir pasaport almam gerekiyordu, gün içinde girişten çıktım ve çok pahalı bir araba yanımda durdu, içinde oturan adam gülümsedi ve bana bir sokağa nasıl gideceğimi sordu, açıklamaya başladım ve ona gösterip gösteremeyeceğimi, onunla gidebileceğimi sordu. Bu sokak ulaşmam gereken caddeye çok yakındı. Elbette yabancılarla böyle oturmanın pek güvenli olmadığını kabul ettim ama iyi görünüyordu ve bir tecavüzcüye benzemiyordu. Yol uzundu, konuşmaya başladık. Dikkat çekici bir aksanla konuşuyordu. Şehrimizden iş için geçtiğini ve yine milliyete göre Dağıstanlı olan Mahaçkale’den (Dağıstan) geldiğini, 34 yaşında olduğunu söyledi. Dıştan Raşid yakışıklıydı. Koyu kahverengi saçlı, mavi gözlü, kaslı bir figür. Pahalı giyinmişti. Zengin olduğu da belli.
Kendimi de anlattım, telefon numarası istedi, verdim... Doğru sokağa girdik ve çıktım, açıkçası onu çok sevdim. ...
İki gün sonra Rashid aradı, buluştuk, bir restorana gittik, iyi davrandı, bana dokunmadı, tırmalamadı. Ve bir şekilde sık sık buluşmaya başladığımız ortaya çıktı ama seks yapmadık. Sonra Mahaçkale’ye gitti, oradan sık sık beni aradı ve bana aşık olduğunu ve evlenmek istediğini söyledi, benden önce ne karısı ne de çocuğu vardı. Bana Dağıstan’a gelmemi söyledi.
Annemle babama nişanlılarını görmeye gideceklerini söyledim ve onun Dağıstanlı olduğunu söyledim. Ailem Rus olduğumu ve Dağıstanlı biriyle evlenmemem gerektiğini bağırarak bir skandal başlattı. Ben de sinirlendim ve kavga ettik. Genel olarak eşyalarımı çantamda bıraktım ve aynı akşam Mahaçkale’ye doğru yola çıktım.
Mahaçkale’de Rashid bana evlenme teklif etti, kabul ettim, ailesiyle tanıştım, birlikte büyük ve lüks bir evde yaşıyorlardı ve o da merkezde kendi evi ve dairesi. Öğrendiğime göre ailesi Kafkasya’da zengin ve etkiliydi. Annem ve babam ve akrabaları beni çok sevdiler.
Her şey harika gidiyordu, düğünden önce Rashid bana bir daire kiraladı ve geleneklerine göre gelin ve damadın düğünden önce birlikte yaşamaması gerektiğini anlattı. Ailemi aramaya çalıştım ama Rashid artık beni anlamayacaklarını ama zamanla beni affedeceklerini söyledi. Düğünden önce hiçbir şeyimiz yoktu.
Düğün lükstü, 1000’den fazla kişi vardı, Kafkasya’da bu normal.
Ama düğünden sonra... benim için gerçek cehennem başladı. Rashid dramatik bir şekilde değişti, zalimleşti, kabalaştı ve bir hafta sonra beni Müslüman olmaya ve burka giymeye zorladı. Ve bizim seksimiz... buna seks bile denemez, gerçek bir şiddettir, yüzüme tokat atabilir, kırbaçlayabilir, beni sık sık yatağa bağlar ve istediğini yapardı. En sevdiği eğlence beni dizlerimin üstüne koymak, kafama bir silah dayamak (gerçek, askeri bir silah, o silah aşığı, evde bir sürü koleksiyonumuz var) ve bana bu şekilde tecavüz etmekti. Sürekli depresif dolaşıyorum ama dışarıdan harika görünüyorum, parlak uzun saçlarım, temiz cildim var, kürkler ve elmaslarla kaplı, ama biraz mutsuz görünüyorum ve her zaman ağlamak istiyorum, iki aylık evlilikten sonra yavaş yavaş teslim oldum. , istifa ettim ve yıkıldım. Evden sadece burka giymiş kocasıyla birlikte çıktı, dua etmeyi öğrendi ve kocasına itaat etti. Kocam da bana hiçbir şeyi reddetmedi; herhangi bir mücevher, kıyafet, yiyecek, iPhone, kürk manto...
Onun kötü bir insan olduğunu düşünmedim, sadece bu muhtemelen Dağıstan’da da durum böyle ve buradaki bütün erkekler de böyle. Ama.. Bir hafta önce evde yokken birazdan gelmesi gerekiyordu, akşam arka odaya girdim, dolaptan yeni nevresim almak istedim ve kazara dolabın alt bölmesine girdim. Eşyaların arkasına gizlenmiş büyük bir paket gördüm, şaşırdım, açıldı, açıldı. Orada oldukça eski üç tabanca ve bir yığın fotoğraf vardı. Fotoğraflar kocamı dağlarda, kamuflajlı, sakallı, makineli tüfekli birkaç adamla birlikte gösteriyordu. Şok oldum, bunların Dağıstanlı militanlar olduğunu ve kendisinin de görünüşe göre bir zamanlar çetelerinin bir üyesi olduğunu uzun süre düşünmenize gerek yok. Geri kalan fotoğraflara baktım ve o kadar kendimi kaptırdım ki her şeyi unuttum ve onun dönüp yatak odasına girdiğini duymadım. "Peki, ilginç mi?" Sesini duydum. Kocamı görünce bembeyaz oldum ve fotoğrafları düşürdüm. Sırıttı, yanıma geldi ve tüm gücüyle sert bir şekilde yüzüme tokat attı ve beni duvara yasladı. Ağladım ve o, gözlerimin içine bakarak açıkça şunu söyledi: "Eğer bir daha eşyalarımı karıştırırsan, seni sonsuza dek yok ederim, oraya Mücahidlerin savaş ruhunu yükseltmek için gidersin, umarım yapmazsın." Dağıstan dağlarına gitmek ve bu insanlarla tanışmak istemiyor musun?". Korkuyla başımı salladım ve gözyaşlarına boğuldum. "Affet beni. Bunu bir daha yapmayacağım, söz veriyorum, seni seviyorum ve ne yaptığın umurumda değil," diye fısıldadım. Rashid gülümsedi, saçlarımdan tuttu, beni dizlerimin üzerine koydu ve yanağıma tokat attı ve şöyle dedi: "Hadi karım, beni ne kadar sevdiğini göster bana, affedilmeyi hak etmelisin." Aşağılanmış bir şekilde dizlerimin üzerine çöktüm ve gözlerimde yaşlarla itaatkar bir şekilde her şeyi yaptım...
Jalapya
Potansiyel seks nesnesi
 Cevap: İsimsiz olmanıza gerek yok. Beni yargılamamanızı şimdiden rica ediyorum, kendimi zor durumda buldum ve...

Unread post by Jalapya »

İhtiyacın olan şey bu, seni mürekkep hokkası, seni orospu çocuğu! Yakışıklı Ruslar siz hayvanlara yetmiyor!
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”