Yaşlı bir kadınla tanışmak istiyorum

Uzaktan seks - İnternet, telefon, telgraf yoluyla...
Автор темы
BayBlare
Total posts: 0
Registered for: 2 years 11 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Yaşlı bir kadınla tanışmak istiyorum

Unread post by BayBlare »

Kendimi tanıtmama izin verin Yetişkin bir kadınla çeşitli konularda iletişim kurmak için. Şekli şu şekilde, sanki eski tanışmışız ya da sevgiliymişiz, hiçbir sırrımız ve utancımız yokmuş gibi. Kendim hakkında: Otuz yaşında, girişken ve bilgili bir genç adamım.
rakı
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 366
Registered for: 4 years 1 month
 Re: Yaşlı bir kadınla tanışmak istiyorum

Unread post by rakı »

ve neden özür dilerim, sana ihtiyacım var mı? motive etmek
These users thanked the author rakı for the post (total 2):
mm, Sonya69bi
Faust
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 483
Registered for: 3 years
Orientation: biseksüel

Unread post by Faust »

Mamba’ya git. Orada böyle bir sürü kadın var. Sadece seç. Tamamen aptal değilseniz, onu bulabilirsiniz. Kendilerinden 15 yaş daha genç bir adam arayan, 45 yaşlarında yetişkin bayanların yeterince profilini gördüm. Görünüşe göre yaşlılığın yakında geldiğini ve bazı kadınların gençlere zarar vermeye başladığının farkına varıyorlar. Profilinde bu konuda yazmasa bile ona bir hediye göndererek sohbet başlatabilirsiniz.

Üstelik bazılarının, gençlerin aksine, arabası var ve gelecek size. Hepsi genç üyemiz için :)

Önemli olan, yaşına rağmen bu kadının hala aynı kadın olduğunu hatırlamak. Kabalıktan, aptallıktan hoşlanmaz, insanların ona bakmasını sever, vb.

Fakat bu tür bayanlara karşı daha spesifik olabilirsiniz. Yani bir süre konuştuktan sonra hemen toplantı (yani seks) için bir kadın aradığınızı söyleyebilirsiniz. Bunu genelde hoş karşılıyorlar. Onlar çok yaşındalar ve çok az boş zamanları var. İki hafta boyunca Shusi-mushi’ye ihtiyaçları yok.

Ben böyle davrandım. İyi bir aday arıyordum. Ona yazdım. Uzun süre konuşmadım (kelimenin tam anlamıyla yaklaşık 15 dakika). Ayrıca toplantılar için bir bayan aradığımı da yazdı. Nadiren ama sürekli. Medeni durumumun beni ilgilendirmediğini söylüyorlar. Daha sonra neden daha genç birini aramadığınızı sormaya başlayacak. Bunu sormaya devam ediyorlar. Resmi olarak onları yaşın saçmalık olduğuna ve önemli olan tek şeyin duygular olduğuna ikna etmemiz gerekiyor. Bunu duymak istiyorlar :)

Sonra bir konu önereceğim. Mesela tanışalım. Sadece sohbet edelim. Ben ödeyeceğim. Hadi kahve içelim ve yürüyüşe çıkalım. Her şey yolunda giderse, bir sonraki toplantıda yatakta. Kabul ediyorlar.

Önemli olan az çok seksi bir milf aramaktır. Bir kadının vücudu daha havalı. Büyük göğüsler. Biraz fazla kilo, vücuttaki kırışıklıkları yumuşatıyor gibi görünüyor (bunu nasıl doğru şekilde tanımlayacağımı bilmiyorum).

Her şey. Önemli olan mesafenizi korumaktır. Bazıları yırtıcı bir şekilde sizi kendilerine bağlamaya çalışacak. Bir aileye ihtiyaçları yok ama yakınlarda genç bir bedene ihtiyaçları var. Bağımsız olun. Parasını öde. Randevularınızı kendiniz alın. Çizginizi aşırıya kaçmadan kolayca bükün. Yani, yaşınıza rağmen sizin bir erkek olduğunuzu, onun da bir kadın olduğunu ve "senin altınızda" olması gerektiğini gösterin.

Yatakta cinsiyet rolünü kolaylıkla kabul ederler. -"anne-oğul" oyununu oynayın. Bu gözlemden kaynaklanmaktadır. Oğlunuzun adını öğreniyorsunuz ve yatakta kendisine bu ismi vermesini istiyorsunuz. Bazı insanlar bundan sonra yüzerler)))

Önemli olan, sert ve görünüşe göre menopoza girecek kadınlardan kaçınmaktır. Onlara değerli hiçbir şey bağlayamazsınız. Talepleri çok ama az veriyorlar. Onlardan sıkılacaksın. Tırmanması kolay birini arayın.
These users thanked the author Faust for the post (total 3):
Arip11, uzun, Kral Kuş
psişele
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by psişele »

rakia, peki, bana kendinden bahset ki o da o olsun motive olmanıza yardımcı olabilir)) Bu kadar kibirli olmayın, sizinle kişisel olarak iletişime geçmedi ama bunu isteyenler her zaman olacaktır :)
Arip11
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 84
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Arip11 »

Faust, Pekala, yakışıklı!!! Bu kadar açıklanmış, okumak bir zevk!!! :bel_flag: Saygılar!!!
Faust
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Faust »

Arip11, peki, çalışma şemasını anlatıyorum , kendimden beri İşte böyle tanıştım. Mamba’da gerçekten milfleri arayabilirsin. Anketin doğru doldurulması durumunda periyodik olarak kendileri ile iletişime geçeceklerdir. Genç kadınların aksine seksi gerçekten seviyorlar ve ondan ne istediklerini biliyorlar. İletişim sırasında bazı kişiler doğrudan bir kocaları olduğunu söyleyebilirler. Burada dikkatli olmalısın çünkü asla bilemezsin. Karşınızdaki kişinin ne kadar uçucu olduğunu, duygularını gizli tutup tutamadığını gözlemlemeniz gerekiyor. Cevabınız evet ise, o zaman evli insanlara da aynı şekilde bakabilirsiniz.

Kural olarak, bu tür kadınlar zaten doğum yapmış, birden fazla ilişkisi ve hatta evlilikleri olmuştur ve yeni ciddi hiçbir şeyle ilgilenmezler çünkü bu korkunç bir kanamadır . Ama gerçekten çok güçlü, genç bir vücut bulmak istiyorlar. Sonuç olarak kendinize uzun süre bir kadın bulabilirsiniz.

Kız arkadaşının olup olmaması umurlarında bile olmayacak. Önemli olan, bunun için yeterli güce sahip olmanızdır. Yani kendinize yetişkin bir kadın bulabilir, ardından aynı yaştaki bir kızla ilişkiye başlayabilir ve milf’i metresiniz olarak bırakabilirsiniz. Bunu yapmaya isteklidirler ve kural olarak sizi başka bir kızla paylaşmayı kabul ederler. Ve eğer buna akıllıca yaklaşırsanız, diğer ilişkilerinize rağmen size tatil için hediyeler bile verecekler. Bir arkadaşım bana böyle bir metresin genç arkadaşı için iş bulmasına bile yardım ettiğini söyledi. Sözde bir diş kliniğinin başkan yardımcısı olarak çalıştı ve ona diş teknisyeni olarak iş buldu. Bilmiyorum. Bilgileri kontrol edemiyorum. Ne için aldım, ne için sattım.
Arip11
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 84
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Arip11 »

Bu kadar detaylı bir yazı için gerçekten teşekkür ederim!! Bu bir şaka değil.
These users thanked the author Arip11 for the post:
Faust
Faust
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Faust »

Arip11, rica ederim. Devam edin ve %100 bulacaksınız. Milf’li genç bir adam için bu daha kolaydır. Bu konu sizi heyecanlandırıyorsa ve bunda yanlış bir şey görmüyorsanız, ciddi bir ilişki ve kalıcı bir cinsel partner olmadan bunları yalnızca kullanabilirsiniz. Yeterli aday var, bunlar isteyerek gençlere veriliyor (önemli olan aptal olmamak ve onlara siklerinizi fırlatmamak), seks her zaman onlarla olacak.

https://images3.imgbox.com/97/c0/RzYNz3hl_o.gif
These users thanked the author Faust for the post (total 3):
Travolta, Milfhairy_lover, Sonya69bi
mm
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 115
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by mm »

rakia, onun için kötü bir şeymiş gibi şikayet et ve sen ver ona bir baştankara ya da sakinleşmek için yazıyor
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Sanal seks”