Kızlar, burada yaşlı erkeklerden hoşlanan var mı?
Aslında ben kendimi teklif ediyorum)))
Nasıl bir ürün bu))
Gerontofiller hoş geldiniz
-
Автор темыuzun
- ön sevişme
- Total posts: 146
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
- Registered for: 2 years 10 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 347
- Registered for: 5 years 1 month
- Orientation: biseksüel
Re: Gerontofiller hoş geldiniz
Sorunun formülasyonuna biraz katılmıyorum... Yine de yaşlı değil, yaşlı erkekler))) Yaşlılarla, şahsen büyükbabamla ilişki kuruyorum!!! Kayınpederim 50’nin biraz üzerinde ama fit, güçlü bir adam!!! Komşu, akranı ise tam tersine tombul, göbekli ama yapmacık ve parlak bir mizah anlayışıyla, diğer komşu 46 yaşında ama tarih, bilim, teknoloji hakkında birçok ilginç şey anlatıyor, ben onu her zaman ağzım açık dinle :zeki: Ve onlarla iletişim kurmanın ve buluşmalarında oturmanın ilginç olduğunu kabul ediyorum :evet: Tabii ki kurt gibi bir ses fark ediyorum özellikle de chacha’lar tadına bakıp daha rahatladığında... Ben de kıçımı çeviriyorum, onlara masaya servis yapıyorum, dilimli salatalar
Bir kız benimle ilgilendiğinde bir erkek ve şakalarıyla eğleniyor, sonra yaşın sınırları siliniyor... Ve ben nasıl eğlenebilirim mesela mini mutfakta sevişerek, yan görüşten izleyerek, Cheshire Cathar’ları gibi, gözlerim parlıyor..

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 319
- Registered for: 4 years 2 months
Re: Gerontofiller hoş geldiniz
Yaramaz )Alinka: ↑07 Sep 2022, 00:08 Sorunun formülasyonuna biraz katılmıyorum... Yine de yaşlı değil, yaşlı erkekler))) Yaşlı, şahsen büyükbabamla ilişki kuruyorum!!! Kayınpederim 50’nin biraz üzerinde ama fit, güçlü bir adam!!! Komşu, akranı ise tam tersine tombul, göbekli ama yapmacık ve parlak bir mizah anlayışıyla, diğer komşu 46 yaşında ama tarih, bilim, teknoloji hakkında birçok ilginç şey anlatıyor, ben onu her zaman ağzım açık dinle :zeki: Ve onlarla iletişim kurmanın ve buluşmalarında oturmanın ilginç olduğunu kabul ediyorum :evet: Tabii ki kurt gibi bir ses fark ediyorum özellikle de chacha’lar tadına bakıp daha rahatladığında... Ben de kıçımı çeviriyorum, onlara masaya servis yapıyorum, dilimli salatalarBir kız benimle ilgilendiğinde bir erkek ve şakalarıyla eğleniyor, sonra yaşın sınırları siliniyor... Ve ben nasıl eğlenebilirim mesela mini mutfakta sevişerek, yan görüşten izleyerek, Cheshire Cathar’ları gibi, gözlerim parlıyor.. .
![]()
![]()
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post