Gerontofiller hoş geldiniz

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
uzun
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 146
Registered for: 2 years 10 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Gerontofiller hoş geldiniz

Unread post by uzun »

Kızlar, burada yaşlı erkeklerden hoşlanan var mı?
Aslında ben kendimi teklif ediyorum)))

Nasıl bir ürün bu))
1661243412250. jpg
Last edited by uzun on 07 Sep 2022, 11:24, edited 2 times in total.
Arip11
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 84
Registered for: 2 years 10 months
 Re: Gerontofiller hoş geldiniz

Unread post by Arip11 »

Haydi kızlar, katılın!!! 50 yaş üstü olanlardan teklif bekliyoruz...
Alinka
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 347
Registered for: 5 years 1 month
Orientation: biseksüel

Unread post by Alinka »

Sorunun formülasyonuna biraz katılmıyorum... Yine de yaşlı değil, yaşlı erkekler))) Yaşlılarla, şahsen büyükbabamla ilişki kuruyorum!!! Kayınpederim 50’nin biraz üzerinde ama fit, güçlü bir adam!!! Komşu, akranı ise tam tersine tombul, göbekli ama yapmacık ve parlak bir mizah anlayışıyla, diğer komşu 46 yaşında ama tarih, bilim, teknoloji hakkında birçok ilginç şey anlatıyor, ben onu her zaman ağzım açık dinle :zeki: Ve onlarla iletişim kurmanın ve buluşmalarında oturmanın ilginç olduğunu kabul ediyorum :evet: Tabii ki kurt gibi bir ses fark ediyorum özellikle de chacha’lar tadına bakıp daha rahatladığında... Ben de kıçımı çeviriyorum, onlara masaya servis yapıyorum, dilimli salatalar :sumashed: Bir kız benimle ilgilendiğinde bir erkek ve şakalarıyla eğleniyor, sonra yaşın sınırları siliniyor... Ve ben nasıl eğlenebilirim mesela mini mutfakta sevişerek, yan görüşten izleyerek, Cheshire Cathar’ları gibi, gözlerim parlıyor.. :smile203: :smile340:
These users thanked the author Alinka for the post (total 4):
Romalılar, çoban, Tapkin, Nikulya
Travolta
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 319
Registered for: 4 years 2 months

Unread post by Travolta »

Alinka: 07 Sep 2022, 00:08 Sorunun formülasyonuna biraz katılmıyorum... Yine de yaşlı değil, yaşlı erkekler))) Yaşlı, şahsen büyükbabamla ilişki kuruyorum!!! Kayınpederim 50’nin biraz üzerinde ama fit, güçlü bir adam!!! Komşu, akranı ise tam tersine tombul, göbekli ama yapmacık ve parlak bir mizah anlayışıyla, diğer komşu 46 yaşında ama tarih, bilim, teknoloji hakkında birçok ilginç şey anlatıyor, ben onu her zaman ağzım açık dinle :zeki: Ve onlarla iletişim kurmanın ve buluşmalarında oturmanın ilginç olduğunu kabul ediyorum :evet: Tabii ki kurt gibi bir ses fark ediyorum özellikle de chacha’lar tadına bakıp daha rahatladığında... Ben de kıçımı çeviriyorum, onlara masaya servis yapıyorum, dilimli salatalar :sumashed: Bir kız benimle ilgilendiğinde bir erkek ve şakalarıyla eğleniyor, sonra yaşın sınırları siliniyor... Ve ben nasıl eğlenebilirim mesela mini mutfakta sevişerek, yan görüşten izleyerek, Cheshire Cathar’ları gibi, gözlerim parlıyor.. . :smile203: :smile340:
Yaramaz )
These users thanked the author Travolta for the post:
Alinka
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”