Anüs ile penis (penetrasyon olmadan) ve anilingus (alıcı) ile temastan ne tür enfeksiyon kapabilirsiniz?

Anal ilişkiyle ilgili sorular ve izlenimler

Bulaşma olasılığı nedir

Большая
6
46%
Средняя
1
8%
Небольшая
1
8%
Минимальная
3
23%
Нулевая
2
15%

Total votes: 13

Автор темы
Meşgul
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 53
Registered for: 2 years 10 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Anüs ile penis (penetrasyon olmadan) ve anilingus (alıcı) ile temastan ne tür enfeksiyon kapabilirsiniz?

Unread post by Meşgul »

Geçen gün böyle bir temas oldu. Anal bölgenin lastik bantla kapatılması konusunda anlaştık ama analdan önce partner penisiyle anüsüme dokundu ve aynı zamanda anilingus da yaptı. Bundan herhangi bir şeyin bulaşması mümkün mü, eğer öyleyse ne?
Lara
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 185
Registered for: 3 years
 Re: Anüs ile penis (penetrasyon olmadan) ve anilingus (alma) ile temastan ne tür enfeksiyon kapabilirsiniz?

Unread post by Lara »

Hamile kalma şansı yüksek! Eğer anüsünüz onun beyincikine dokunduysa veya onun anüsü prostatına dokunduysa, o zaman her şey kötü demektir!
These users thanked the author Lara for the post (total 2):
O, Ateev
O
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 211
Registered for: 2 years 11 months
Orientation: biseksüel
 Re: Anüs ile penis (penetrasyon olmadan) ve anilingus (alma) ile temastan ne tür enfeksiyon kapabilirsiniz?

Unread post by O »

Eğer sert idman sırasında yere temas etmişlerse, o zaman evet, kesinlikle
These users thanked the author O for the post:
Ateev
Allah 1974
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 263
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Allah 1974 »

Diğer cinsel yolla bulaşan hastalıkların yanı sıra, solucanların ve yumurta kurtlarının (herpes) taşıyıcısı olup olmadığı açık değildir.
These users thanked the author Allah 1974 for the post:
Sibiryak89
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 6 months

Unread post by Sibiryak89 »

Alla1974: 04 Sep 2022, 05:52 Cinsel yolla bulaşan diğer hastalıklara ek olarak solucan ve yumurta kurdu, herpes taşıyıcısı.
Eklenecek bir şey yok +100👍
These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
Nicolausblind
Автор темы
Meşgul
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Meşgul »

Alla1974: 04 Sep 2022, 05:52 Cinsel yolla bulaşan diğer hastalıklara ek olarak solucan ve yumurta kurdu, herpes’in taşıyıcısı.
Cevap için teşekkürler! Peki, alıcıya anilingus Solucanlar nasıl yayılabilir? Ayrıca penisin rektumda olmaması ve TD’den dolayı hastalıklar konusunda da şüphelerim vardı ve sadece hızlı bir dokunuşla enfeksiyon kapmak mümkün mü? Peki bundan papillom almak mümkün mü? Eğer öyleyse, bunların ortaya çıkmasını şu anda nasıl önleyebiliriz?
Allah 1974
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 263

Unread post by Allah 1974 »

Meşgul, alıcı sadece yumurtaları yalayacak ve solucanlar periyodik olarak dışarı çıkar, bu da kaşıntıya ve çizilmeye neden olur. Bu basit bir şey, hızlıca dokundun ve sıkıştılar - doğadaki solucanların döngüsü, birisi onları penisinden yaladı, sonra öptüler...
These users thanked the author Allah 1974 for the post:
Sibiryak89
Автор темы
Meşgul
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Meşgul »

Alıcı derken, yalanan kişiyi kastettim ve kurtçuklar en az endişelendiğim şey) penis ile anüs arasındaki bir saniyelik temastan sonra bir tür papilloma yakalanma olasılığı yüksek mi? )
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Anal seks”