anonim
GENİŞ FORMAT
Bu geniş formatlı kızda tam da boyutları nedeniyle karar kıldım. Bu kadar ağır sıklet bir partnerle sevişmenin nasıl bir şey olduğunu bilmek istedim. Nastyukha uzun süre bir tanışma sitesinde takıldı ve erkekleri masaj seansları için evine davet etti. Ve burada onun masaj yatağında yatıyorum. Sırtıma masaj yapıyor.
- Beni orgazma ulaştırabilir misin?
- Samimi hizmetler sunmuyorum.
- Yazık...
Birkaç gün sonra ısrarlı çağrılarımdan sonra Nastyukha sonunda pes etti. Ve böylece akşam ve gece şehirde onun arabasına biniyoruz. Zaten arabadayken onu yavaşça patilemeye, dudaklarından öpmeye ve uyluklarını okşamaya başlıyorum. Elbisenin altında hiçbir şey yok gibi görünüyor...
- Nadiren iç çamaşırı giyerim, sadece içim sıcak...
Siyah elbiseli bir kız, yirmi bir yaşında , külotsuz, sanat okulu mezunu, arabada yanımda! Çok eğlendim.
- Kahve içmek istiyorum...
- Hadi McDonald’s’a gidelim.
Ve böylece tekrar şehir merkezine gidiyoruz. Bazı arka sokaklardan geçiyoruz.
- Ya da belki benim evime gidebiliriz?
- Hadi gidelim! Neden sessiz kaldın?
Benim daireme çıkıyoruz. Bir fincan kahve içtikten sonra Nastyukha yeniden ısındı ve balkona çıktık. Kanepeye oturdu ve ben onun sıcak vücuduna sarıldım. Onu dudaklarından öptü ve üzümlü çöreklerinin yanına gitti. Birkaç dakika sonra onları öpmem için çıkardı. İlginç bir özellik ise Nastyukha’nın en erojen bölgelerinin arka taraftaki popliteal bölgeler olmasıdır. Bunu bana kendisi anlattı ve ben de hemen bacaklarını belirtilen yerlere okşamaya başladım. Bu onu hemen inanılmaz derecede heyecanlandırdı... Nastya’yı elinden tuttum ve çıkıntılı arkadaşımın peşinden onu yatak odasına götürdüm. Yatağın üzerine attı. Ve sonra bu ekmekle istediğimi yaptım... Geniş format... Ne olmuş yani? Beğendim.
https://sun1-24.userapi.com/c853628/v853628172/16e861/ZmvO8dzg-qc.jpg
GENİŞ FORMAT
-
- Potansiyel seks nesnesi
Yanıt: Anonim. GENİŞ FORMAT. Bu geniş ekran kıza karar verdim...
Büyük formatların hayranlarından saygı
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
Evet öyle hayranlar var, onlara ekmek vermeyin)
-
- Potansiyel seks nesnesi
O zaman onu bir araya getirmen gerekecek. Aksi takdirde utanç verici olacaktır.
Aslında bu tür kadınların her şeyi geniş formatta var. Vajina diyorum. Ve tabiri caizse geniş formatı hedeflerken aynı derecede geniş formata da sahip olmanız gerekir. Aksi takdirde yiyecek kadar kedi olacak. Ve kızı kışkırtacaksın.
O zaman onu bir araya getirmen gerekecek. Aksi takdirde utanç verici olacaktır.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 247
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post