Kadın her şeye sahip olmasına rağmen güzel değildir: göğüsler, ağız, bacaklar, bel, kıç.
Kokusuyla, vücudunun kokusuyla beni deli etti.
Saçının kokusunu duyar duymaz harekete geçtim ve ondan karım olmasını istedim.
O zamandan beri ilişkimizde belirleyici faktör onun kokusu, kadın bedeninin, saçlarının, koltuk altlarının, dizlerinin kokusu oldu. Oral seks ve erkek orgazmından sonra ağzındaki nefesinin kokusu bile inanılmaz derecede hoş. Şaşırtıcı bir şekilde cinsel organlarının kokusu tamamen yok. Ama geri kalan her şey inanılmaz kokuyor!
Özellikle ayak parmaklarının kokusu beni heyecanlandırıyor. Genelde işten eve geç gelirim ama hafta sonu eve geldiğinde ayakkabılarını kendim çıkarırım ve onun yorgun ve terli topuklarının ve ayak parmaklarının kokusunun tadını çıkarırım. Yaz aylarında, dolgun, güzel, düzgün bir pedikürle sandaletlerdeki ayak parmaklarını görmek bile beni heyecanlandırıyor. Ama kışın çoraplarını ve taytlarını çıkaran ayaklarının kokusunu özlüyorum.
Bu hayal edilemez ve kıyaslanamaz!
Ve hatta sevgilisiyle birlikteyken, her zamanki pozisyonda, sırt üstü, yüzü yukarıda, erkeğinin altında, bacakları açık ve havadayken seks yaparken bile Sonra ben çaresizlik ve kıskançlığa karışıp topuklarını ve ayak parmaklarını öpüyorum, kokularıyla öfkeden, heyecandan, zevkten deliriyorum.
Başka kim kadın kokusundan delirir ki?
Bir kadının kokusu.
-
Автор темыTruwor
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Orgazm!
- Total posts: 629
- Registered for: 3 years
Cevap: Kadın kokusu.
İş gününün sonunda kanepeye düştüğümüzde ve onun kokusunu içime çektiğimde de heyecanlanıyorum. Parfüm ve sigara kokan saçları, koltuk altlarından hafif ter ve deodorant kokan vücutları, amının misk notaları ve hatta külotlu çorabının terli naylonu. Ferromonlar
-
Автор темыTruwor
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Orientation: biseksüel
Evet, evet, terli taytların ve bayat külotların kokusu özellikle burun deliklerini gıdıklıyor ve ereksiyon ve arzuyu teşvik ediyor.
- These users thanked the author Truwor for the post:
- çiçek hastalığı
-
- Penetrasyon
- Total posts: 269
- Orientation: heteroseksüel
Sevilen bir kadının kokusu kesinlikle en havalı afrodizyaktır) ... ama bu kokuların yalnızca sevilen tarafından kullanılmadığını kabul etmelisiniz

- These users thanked the author SERG!! for the post:
- çiçek hastalığı
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post