Kocanızı seks komplekslerinden nasıl kurtarırsınız?

Güçlü yarınıza, cinsel ilişkiler açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
Başarılı
İlgi gösteriliyor
Total posts: 5
Registered for: 2 years 10 months
 Kocanızı seks komplekslerinden nasıl kurtarırsınız?

Unread post by Başarılı »

Herkese selam! Erkeklere soru. Ancak genel olarak deneyimli kadınlara bile. Kocam ve ben aynı yaştayız. 33 yaşındayım. 3 yıldır evli. Ondan önce 2 yıl çıktık. Toplamda 10 yıldır birbirimizi tanıyoruz. İlişkinin başında çok aktifti. Seks her zaman geleneksel olmuştur ve ben ona oral seks yapıyorum. Kıçından istiyorum ama yapamıyorum. Nedenini açıklayacağım, bana oral seks yapmıyor. Bunu gerçekten özlüyorum. Eski sevgilim amımı seviyordu. Ve ben bu tür okşamalara kapıldım + kıçımı yaladı ve iyice yoğurdu, böylece yağlamaya ihtiyacım kalmadı, ardından beni tüm deliklerden iyice sikti (Böylece neden ayrıldığımıza dair hiçbir soru kalmadı, ayrıldık) aşırı kıskançlığı ve hayatımı tamamen kontrol etme arzusu nedeniyle uyandı). Yani artık kocamı beni yalamaya nasıl ikna edeceğimi bilmiyorum? Ona kadınların kıçını yalayacağını söyledim ama o buna kanmıyor. Ona derin bir oral seks yapıyorum. Spermi yutuyorum. Başka ne yapmalıyım? Başka biri yok, orası kesin. Genel olarak umutsuzluk içindeyim😒
These users thanked the author Başarılı for the post (total 2):
VidaFIX, Aasasdwe47
Ötesinden Gelen Şehvet
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 462
Registered for: 2 years 9 months
 Re: Kocanızı seksle ilgili komplekslerden nasıl kurtarırsınız?

Unread post by Ötesinden Gelen Şehvet »

Oral seks için bir kayganlaştırıcı (aromalı) almayı deneyin. İstediğiniz yerlere dökün ve “yeyin”. Aynısını kendinize de yapın. Eğer o böyle istemiyorsa, onu hemen amının üzerine dökmene gerek yok. Ancak göğüsleriniz, bacaklarınız ve diğer yerlerinizle oynadıktan sonra amınıza kayganlaştırıcı sürün. Her şeyin eğlenceli bir şekilde olması gerekiyor
Diğerleri_p
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 83
Registered for: 3 years 5 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Kocanızı seksle ilgili komplekslerden nasıl kurtarırsınız?

Unread post by Diğerleri_p »

Evet, büyük olasılıkla kocamın kafasında bir tür büyük hamamböceği var. Ne yazık ki, bununla uzun yıllar mücadele edebilirsiniz ve ne olur? Mesela ben 16 yıldır evliyim ve eşim oral seks yapmaktan kaçınıyor, onun kendi hamamböceği var. Seçeneklerden birini buldum. Farklı pozlara sahip zarlar alıyorum ve sonra oynuyoruz. Bakalım bu durumda ne olacak)
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Erkekler ve erkekler için sorular”