Herkese selam! Erkeklere soru. Ancak genel olarak deneyimli kadınlara bile. Kocam ve ben aynı yaştayız. 33 yaşındayım. 3 yıldır evli. Ondan önce 2 yıl çıktık. Toplamda 10 yıldır birbirimizi tanıyoruz. İlişkinin başında çok aktifti. Seks her zaman geleneksel olmuştur ve ben ona oral seks yapıyorum. Kıçından istiyorum ama yapamıyorum. Nedenini açıklayacağım, bana oral seks yapmıyor. Bunu gerçekten özlüyorum. Eski sevgilim amımı seviyordu. Ve ben bu tür okşamalara kapıldım + kıçımı yaladı ve iyice yoğurdu, böylece yağlamaya ihtiyacım kalmadı, ardından beni tüm deliklerden iyice sikti (Böylece neden ayrıldığımıza dair hiçbir soru kalmadı, ayrıldık) aşırı kıskançlığı ve hayatımı tamamen kontrol etme arzusu nedeniyle uyandı). Yani artık kocamı beni yalamaya nasıl ikna edeceğimi bilmiyorum? Ona kadınların kıçını yalayacağını söyledim ama o buna kanmıyor. Ona derin bir oral seks yapıyorum. Spermi yutuyorum. Başka ne yapmalıyım? Başka biri yok, orası kesin. Genel olarak umutsuzluk içindeyim
These users thanked the author Başarılı for the post (total 2):
Herkese selam! Erkeklere soru. Ancak genel olarak deneyimli kadınlara bile. Kocam ve ben aynı yaştayız. 33 yaşındayım. 3 yıldır evli. Ondan önce 2 yıl çıktık. Toplamda 10 yıldır birbirimizi tanıyoruz. İlişkinin başında çok aktifti. Seks her zaman geleneksel olmuştur ve ben ona oral seks yapıyorum. Kıçından istiyorum ama yapamıyorum. Nedenini açıklayacağım, bana oral seks yapmıyor. Bunu gerçekten özlüyorum. Eski sevgilim amımı seviyordu. Ve ben bu tür okşamalara kapıldım + kıçımı yaladı ve iyice yoğurdu, böylece yağlamaya ihtiyacım kalmadı, ardından beni tüm deliklerden iyice sikti (Böylece neden ayrıldığımıza dair hiçbir soru kalmadı, ayrıldık) aşırı kıskançlığı ve hayatımı tamamen kontrol etme arzusu nedeniyle uyandı). Yani artık kocamı beni yalamaya nasıl ikna edeceğimi bilmiyorum? Ona kadınların kıçını yalayacağını söyledim ama o buna kanmıyor. Ona derin bir oral seks yapıyorum. Spermi yutuyorum. Başka ne yapmalıyım? Başka biri yok, orası kesin. Genel olarak umutsuzluk içindeyim😒
Oral seks için bir kayganlaştırıcı (aromalı) almayı deneyin. İstediğiniz yerlere dökün ve “yeyin”. Aynısını kendinize de yapın. Eğer o böyle istemiyorsa, onu hemen amının üzerine dökmene gerek yok. Ancak göğüsleriniz, bacaklarınız ve diğer yerlerinizle oynadıktan sonra amınıza kayganlaştırıcı sürün. Her şeyin eğlenceli bir şekilde olması gerekiyor
Oral seks için bir kayganlaştırıcı (aromalı) almayı deneyin. İstediğiniz yerlere dökün ve “yeyin”. Aynısını kendinize de yapın. Eğer o böyle istemiyorsa, onu hemen amının üzerine dökmene gerek yok. Ancak göğüsleriniz, bacaklarınız ve diğer yerlerinizle oynadıktan sonra amınıza kayganlaştırıcı sürün. Her şeyin eğlenceli bir şekilde olması gerekiyor
Evet, büyük olasılıkla kocamın kafasında bir tür büyük hamamböceği var. Ne yazık ki, bununla uzun yıllar mücadele edebilirsiniz ve ne olur? Mesela ben 16 yıldır evliyim ve eşim oral seks yapmaktan kaçınıyor, onun kendi hamamböceği var. Seçeneklerden birini buldum. Farklı pozlara sahip zarlar alıyorum ve sonra oynuyoruz. Bakalım bu durumda ne olacak)
Evet, büyük olasılıkla kocamın kafasında bir tür büyük hamamböceği var. Ne yazık ki, bununla uzun yıllar mücadele edebilirsiniz ve ne olur? Mesela ben 16 yıldır evliyim ve eşim oral seks yapmaktan kaçınıyor, onun kendi hamamböceği var. Seçeneklerden birini buldum. Farklı pozlara sahip zarlar alıyorum ve sonra oynuyoruz. Bakalım bu durumda ne olacak)
🎀 Arkadaşlarımdan çok şey duyuyorum: kocam işten eve geç geliyor, çok az vakit geçiriyor evde. Kızlar! Uyanmak!! Her şey sizin elinizde! Benimki iş günü biter bitmez bana uçuyor çünkü biliyor: Evde...
Last post
Her zaman ve her durumda bir erkeği beslemeniz gerekir.
peki erkeğinizi neyle beslersiniz?
Erkeklerin bu konudaki görüşleri ilginçtir. Buradaki pek çok kişinin bunun hayalini kurduğunu anlıyorum, ancak gerçekte çok az kişinin deneyimi var!
Neredeyse 14 yıldır evliyim. Kocamla sekste...
Last post
Eşim ve ben yatakta kendimize genç bir adam bulduk. Bizimle birlikte 18. yaş gününde bekaretini kaybetti. Karısı biseksüel. Kadınları da yatağa davet ediyor. Önemli olan her şeyi önceden...
Merhaba kızlar.
Lütfen bana kocamı nasıl itaatkâr bir kaltak yapacağımı söyleyin. Çok nazik bir karaktere sahiptir. Nereden başlamalı? Belki bazı görevler verebilirsin?
10 yılı aşkın süredir evli....
İşyerinde kocasını gizlice aldatan kadınların olup olmadığını ve bunun aile hayatını nasıl etkilediğini merak ediyorum, dürüst cevaplar için minnettar olacağım.
Last post
Metatropizm , Ne zamandan beri kadın oldun? Diğer konularda adam gibi konuşuyorsun...!
Kızlar, sevgilinizden eve döndüğünüzde kocanızı dudaklarından öper misiniz?
Last post
muhtemelen aşırı büyümüş bir vajina, lastikli bir organla temas ettikten sonra kendine özgü keskin bir koku yayıyor, bunu özellikle yetişkinlere yönelik kulüplerde başımı cinsel organlara bile...