Hayaller gerçek oluyor (ZOO)

Hayvanlarla seks
Автор темы
spor76
İlgi gösteriliyor
Total posts: 8
Registered for: 3 years 3 months
Orientation: aseksüel
 Hayaller gerçek oluyor (ZOO)

Unread post by spor76 »

Merhaba.
İlgimin ve heyecanımın 5-6 yaşlarında (erkek çocuğum) başladığı gerçeğiyle başlamakta fayda var. Karşı cinsle bir şeyler denemek istedim ama görünüşe göre bu kader değildi + korkutucu - tüm bu uçuşlar vs. Ve zaman akıp gitti ve 20-22 yaşına geldim, her şekilde mastürbasyon yaptım olabilir. Dilimle penisime uzandım, bazen çok güzeldi.
Fakat doyumsuzluğum ilerledi. Hiçbir zaman geyler ya da pedo konusuna ilgi duymadım, bu hiç de bana göre değil. Ama bir yere taşınmam gerekiyor ve sonra yanlışlıkla Aliexpress’de samimi bir oyuncak (sik) gördüm ve beni etkiledi - deneyeyim. Ve genel olarak, anal stimülasyon, başladığınız anda mastürbasyonun genel arka planını iyileştirdi ve orgazmlar çok daha parlak ve daha etkili hale geldi (baş dönmesi ve terli hissedersiniz). Yaklaşık 22 yaşlarında bir arkadaşım Skype’ta belirdi, benimle aynı türdendi - erken istedim, hem de çok sık ve çok istedim.
Ve işler yakınlaşmaya doğru ilerledi ve çok aktif ve hızlı bir şekilde (fotoğraf, video, web kamerası vb.) Ama sonra (kendisinin de söylediği gibi) çocukluğundan beri (kaç yaşında olduğunu bilmiyorum) onlarla birlikte yaşayan köpekle oynadığını öğrendim. Bunu şu şekilde anlattı: “Her şey bir anda oldu, tırmandı ve dürtüklemeye başladı, ben durmadım.” Video + web kameramız Zoo tarzına geçti, köpeğin onu nasıl deli gibi siktiğini gördüm, amından, kıçından ve diğer yerlerinden "osuruk" uçuyordu. IIIIIIIIIIIIIII SEVDİM!!!!!! İlk başta bir orospu düşündüm, ama uzun bir süre kıçımla + oyuncaklarımla oynadıktan sonra, bir orospu değil, iğrenç bir bulldog istediğimi fark ettim, böylece o bana osuracaktı, böylece Mars’taki mikroplar yok olacaktı. yüzlercesi güler ve kıskanırdı.
Bu konular hakkında düşünmeye başladım - "Keşke deneyebilseydim, nerede, nasıl,". Genel olarak, fikirler tamamen gerçekçi değildi, ancak biraz korkutucuydu (Büyük ölçüde şişebilecek, sıkışabilecek ve olası yaralara neden olabilecek bir düğüm hakkında düşünmedim ve bilmiyordum). Bazen heyecan o kadar fazlaydı ki, bir trenin altına bile girip kıçıma saplanabiliyordum. 2013-2015 baharında (hatırlayamıyorum), şehir dışında bir işletmede çalışıyordum, oraya yaklaşık 11 km oraya ve 11 km geriye yürüyordum. Fabrikada 2-3 köpek vardı ve bir yıl boyunca orada çalıştıktan sonra onları hiç düşünmedim bile ve sonra birden aklıma geldi - geceleri iş yerinin yakınındaki ormana gidebilirim , aşırı büyümüş, gerçekten de orada ağaçlar ve çalılar vb. - hiçbir salak, uyuşturucu kullansa bile oraya gitmez (gerçekçi değil). Ve bunun hakkında düşünmeye başladım - nasıl, nerede ve ne zaman.
Gece vardiyalarımız gece geç saatlerde (sabah 3-4’te) bitebiliyordu ve 2 seçeneğimiz vardı - fabrikada oturmak (uyku) ve sabahları eve gidin ya da geceleri durun.
Yaz mevsimiydi, geceleri bile sıcaktı. Yanımda biraz kıç yağını özlemeye başladım (ya eğer). Ve bu "ya eğer" oldu. Geceleri dışarı çıktım, önceden tüm bunları bir günden fazla düşünmüştüm ve etrafta dolaşan köpekleri gördüm ve düşündüm - işte bu, boktan, şimdi bir "film" çıkacak. Ve her yerini sıktıktan sonra ormana girdim, iki köpek beni takip etti. Orada oturup kıçımı nasıl yağladığımı ve parmaklarımla yoğurduğumu hatırlıyorum, pantolonumu nasıl çıkardığımı hatırlıyorum, içinde diz çöktüğüm talaşı nasıl bulduğumu hatırlıyorum ve köpeklerin neyin nereye gittiğini hemen anladığını hatırlıyorum. .
Orada onlarla öyle duygular yaşadım ki, bunu kelimelerle anlatamam. Ben boşaldım ve onlar da bana boşaldılar. Ne kadar, nasıl, ne kadar süre boyunca eve nasıl geldiğimi bile hatırlamıyorum.
------------------- ---------
Eğer bir fırsat olsaydı, birkaç tane göt sikicisi olurdu. Sanırım kıçımı parçalarlarsa kara delik olur.
Erkekken köpeklere fahişe olmak mı? - Ne lanet bir şey bu! Bir erkek olarak bu beni genel olarak nasıl etkiledi? - Mümkün değil ! Mastürbasyon ve orgazmın çok şık, genişletilmiş versiyonu. Geçenlerde bahçe köpeklerinin yaraları hakkında bir soru yazdım. Anladığım kadarıyla onlardan hastalanmadığım için şanslıydım. 7 yıl geçti, ama hatırladığım kadarıyla sikim bir anda ıslanmıştı - şu anda köpek stili kalkmaktan çok mutlu olurdum!!!! Eşek çalışıyor, topların yanından 6 cm çapında bir oyuncak ve 2 parmak daha sokuyorum, küçülmesini istemiyorum - belki köpekten bir yere düşebilir.
These users thanked the author spor76 for the post:
Benim Ivan’ım
AlexTDV
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1070
Orientation: heteroseksüel
 Re: Hayaller gerçek oldu (ZOO)

Unread post by AlexTDV »

hikaye anlatıcısı)
These users thanked the author AlexTDV for the post (total 2):
Alex10rus, Lisa Lisa
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months

Unread post by Nikk »

AlexTDV: 19 Feb 2022, 19:07hikaye anlatıcısı)
Peki neden "hikaye anlatıcısı" olmak zorunda? Belki adamın kıçı sadece kaşınıyordur? :bel_flag:
Автор темы
spor76
İlgi gösteriliyor
Total posts: 8
Orientation: aseksüel

Unread post by spor76 »

AlexTDV: 19 Feb 2022, 19:07hikaye anlatıcısı
Ne anlamda?
Benim Ivan’ım
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 16
Registered for: 2 years 9 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Benim Ivan’ım »

Evet, doğru, soğuktan titremeye başlıyor, kafasında diple ilgili, daha ziyade ormana dair bulanık bir düşünce atıyor, senin peşinde, o ve sen, kimse seni tanımayacak, köpek stili, çıkardı kıyafetler Wow

1 saat 28 dakika 47 saniye sonra gönderildi:
Düşünceyle aynı şey, hayvanların üyesine duyulan arzu çılgıncaydı, arkadaki sütçü kızların arkasında her zaman herkesin bacaklarını ve göğüslerini sikti tavukları ördekleri ineği boğa horozunu bayılttı sonra okul bahçesinde bir sınıf arkadaşını sikti 10’da bir yerde kafamda sadece bir şeyi sikeyim Penisin sıcak olmasını istiyorum genel olarak ilk tavuktu, orada ne kadar ateşli olduğunu hatırlıyorum sikişmeyi bırakamadığım hissi ve başka hiçbir şey umurumda değil öğretmen, cebir edebiyatı, göğüs bacaklarına bakıyorum ve topuklarım ıslanırsa dersten boşalmak istiyorum, okulun bahçesindeki elma ağacının tuvaletine gidebilirsin, mastürbasyon yaparım Elena Nikolaevna, o zamandan beri benim tarafımdan taze anılar yanmadı, doğa her zaman bunu istiyor, şimdi anlıyorum ki ben hasta bir insandım o zamanlar çocukken anlamamıştım, komşumun annesi kız kardeşine mastürbasyon yapmıştı, ayrıca nasıl ensest yaşadıklarını da hayal etti, transeksüeller karşıdan karşıya geçenler kıyafetler ayakkabı alttan iç çamaşırları tıraşlı bir kıç görüyorum, erkek ya da kadın fark etmez
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 5 months

Unread post by Sibiryak89 »

Ivan ko: 25 Aug 2022, 12:20 Evet, doğru, soğukta titremeye başlıyor, kafasına diple ilgili bulanık bir düşünce atıyor, ormana doğru, o senin peşinde, o ve sen, başka kimse yapmayacak onu tanıdım, köpek stili, kıyafetlerini çıkardı Wow

1 saat 28 dakika 47 saniye sonra gönderildi:
Hayvanın organının 7 düşüncesiyle aynı, arzu çılgıncaydı, sütçü kızların arkasında arkadaydı, her zaman göğüs bacakları vardı, bütün tavukları, ördekleri, inekleri, boğaları sikiyordum dick bir sersemliğe dönüştü, sonra bir okul sınıf arkadaşının bahçesinde, 10’da sikildiği yerde sikildim, kafamda tek bir şey, genel olarak sikin sıcaklığını istiyorum, tavuk ilkti, ne kadar sıcak olduğunu hatırlıyorum onun içindi, sikişmeyi bırakamadığım ve artık öğretmen cebir literatürünü umursamadığım hissi Göğüslerin bacaklarına bakıyorum ve eğer topuklar ıslanırsa dersi bitirmek istiyorum elma ağacının okul bahçesindeki tuvalete gidiyorum Elena Nikolaevna’ya mastürbasyon yapıyorum doğa her zaman istediğinden beri yanlardaki taze anılar yanmıyor hasta bir insan olduğumu çocukluğumda istemedim. anlıyorum, komşumun annesi kız kardeşine mastürbasyon yaptı, o da onların nasıl ensest yaşadığını hayal etti, transeksüeller karşıdan karşıya geçiyor elbise ayakkabı alttan iç çamaşırı traşlı bir kıç görüyorum, erkek ya da kadın fark etmez n
Zoo nerede? Hayalperest wanker, evet)))
These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
Tolyan
Rahatla_19
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 157
Registered for: 2 years 9 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Rahatla_19 »

Herkesin hikayesi çok ilginç 👍
Astragan
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 129
Registered for: 3 years 7 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Astragan »

Rica ederim.... Inkta’dan indirdiler ve hikayeyi sanki kendilerininmiş gibi buraya yapıştırdılar....
Locked Previous topicNext topic
  • Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Zoofili”