Ona bakınca kalbimin atışı atıyor, midem kasılıyor ve ağır bir gerginlik ortaya çıkıyor. Aynı zamanda üzerindeki tüm kıyafetleri yırt, iyice sik ve sonra onu bir battaniyeye sar ve kakao getir.
Ama şimdilik onu sadece öpebilir, ona sarılabilir ve sıcaklığını hissedebilirim.
nBunun nedenleri arasında altı ay sonra 18 yaşına girecek olması da var.
Onunla ilgilenmek ve onu yakın hissetmek benim için her şeyden çok daha önemli. onunla seks yapmak. Ve bu tanıştığım ilk kişiydi; diğer kızlarda durum farklıydı.
Ona bakınca kalbimin atışı hızlanıyor, midem kasılıyor ve ağır bir his ortaya çıkıyor...
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 53
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Ona bakınca kalbimin atışı atıyor, midem kasılıyor ve ağır bir his ortaya çıkıyor...
Ne diyebilirim ki, ona iyi bak ve sana iyi şanslar. Ve bir erkeğin sadece başının alt kısmıyla düşünmesinin kötü olduğunu unutmayın.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Ona bakınca kalbimin atışı atıyor, midem kasılıyor ve ağır bir his ortaya çıkıyor...
Dışarıda sizden o kadar çok orospu çocuğu var ki! Dil süpürge gibidir!!!
-
- Flört etmek
- Total posts: 35
Tebrikler efendim, aşık oldunuz. Ve bu harika!Anonim: ↑11 Nov 2019, 23:29 Anonim’den Mesaj » 11 Kasım 2019, 23:29
Ona bakınca kalbim atıyor, midem kasılıyor ve ağır bir gerginlik beliriyor. Aynı zamanda üzerindeki tüm kıyafetleri yırt, iyice sik ve sonra onu bir battaniyeye sar ve kakao getir.
Ama şimdilik onu sadece öpebilir, ona sarılabilir ve sıcaklığını hissedebilirim.
nBunun nedenleri arasında altı ay sonra 18 yaşına girecek olması da var.
Onunla ilgilenmek ve onu yakın hissetmek benim için her şeyden çok daha önemli. onunla seks yapmak. Ve böyle biriyle tanışan ilk kişi bendim; diğer kızlarla durum farklıydı.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 14 Replies
- 269 Views
-
Last post by Diğerleri_p
-
- 0 Replies