Eşimle nasıl tanıştım

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
 Eşimle nasıl tanıştım

Unread post by Anonim »

Herkese selam! Hikayemi anlatmak istiyorum. Eşimle nasıl tanıştım? Çok güzel, ince bir sarışın.
Böyleydi. Bir zamanlar arkadaşlarımla kulübelerine takılmaya davet edildim, orada bir sürü erkek ve kız vardı, orada neredeyse hiç kimseyi tanımıyordum. Çok içtiler ve geceleri herkes her yöne kaçtı, odalardan birine girdim - orada birkaç adam vardı. Karanlıkta sırayla bir kızla sikiştiler, ben de bir sandalyeye oturup izlemeye başladım. Beş kişiydiler, işlerini yapmışlardı, üzerine gelip gittiler, sonunda odada onunla yalnız kaldım. Uzun süre çıplak vücuduna baktım - sarhoştu, bacaklarını açtı, amını okşadı ve sanki hezeyan halindeymiş gibi bir şeyler söyledi, tam olarak ne olduğunu duymadım. Ona yaklaştım, yüzü ve göğsünün tamamı spermle kaplıydı.
Ne olduğunu bilmiyorum ama gerçekten onun üzerine uzanıp onu dudaklarından öpmek ve her yerini yalamak istedim. . Daha sonra uyandı ve onu küçümsemediğimi anlayınca birbirimizi sevmeye başladık. Onunla her pozisyonda seks yaptık ve sabah durduk. Sabah taksiyle şehre gittik, o onun evine gitti, ben de benimkine gittim. Üç gün boyunca onu düşündüm. Telefon numarasını bilmiyordum, sadece yaklaşık olarak nerede yaşadığını biliyordum. Üç gün onun bankında bekledim, bekledim. O geldi, yanına yaklaştım. Beni hemen hatırlamadı ama ona onunla arkadaş olmak istediğimi söyledim. Genel olarak altı ay boyunca ona kur yaptım ve sonunda evlendik. İyi bir eş olduğu ortaya çıktı, bir arkadaşın arkadaşını kıskanmıyoruz. Yaşıyoruz ve eğleniyoruz, swing tutkunu arkadaşlarımız var. Sık sık mzhmmm mzhmzh zhmzh düzenliyoruz çünkü yalnızca bir kez yaşarsınız.
Tüm dünyayı dolaştık: Mısır, Türkiye, Brezilya. Bizim için bu bir oyun gibi: Birisiyle tanışıyor - onu beceriyorlar, o odaya geliyor ve tüm bu sikişmelerden sonra seks yapıyoruz. Tatile uçarken en son koltuklarımız vardı ve yanımızda yaşlı bir adam oturuyordu. Lena’m dizini okşadı, uyuyormuş gibi yaptım, adamı uyandırdı ve onu emdi, sonra üçümüzün arasında dinlenmeye başladım. Taksi şoförleriyle böyle anlarımız çok oldu, özellikle de çok. Eğer istersen bir ara sana anlatırım.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: Herkese merhaba! Hikayemi anlatmak istiyorum. Eşimle nasıl tanıştım? O...

Unread post by Nikk »

Çok ilginç bir hikaye. Özel mesaj yaz konuşalım...
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
Vladtsst, Makhudik76
yarov
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 11
 Yanıt: Herkese merhaba! Hikayemi anlatmak istiyorum. Eşimle nasıl tanıştım? O...

Unread post by yarov »

ilginç hikaye
Kasım
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 267
Orientation: biseksüel

Unread post by Kasım »

Sınıf! Ve harika yazılmış.
yol arkadaşı
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 40

Unread post by yol arkadaşı »

Sınıf! Kesinlikle saçmalık!!!
yedili
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 446

Unread post by yedili »

Evet, harika bir eş ve onunla harika bir tanıdık. Çok romantik.
busel66
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 145

Unread post by busel66 »

Akılda kalıcı bir hikaye.
George
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 806
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by George »

Anonim: 09 Nov 2019, 13:03 Taksi şoförleriyle böyle çok an yaşadık, özellikle
kamyon durağına doğrudan giden yollarda! Seviyeniz! :hayır:
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344

Unread post by Nikk »

georg: 28 Oct 2021, 15:27
Taksi şoförleriyle buna benzer pek çok an yaşadık, özellikle
kamyon durağına doğrudan giden yollarda! Seviyeniz! :no:
Kamyoncuların bununla başa çıkabileceğini sanmıyorum! Trafik polisini olaya dahil etmemiz gerekecek...
yıldız benzeri
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 107

Unread post by yıldız benzeri »

Ayrıca mzhm mzhmzh’i vs. sevdiğini bilerek kendime bir kız bulmak isterim. Bu tür bir ilişkiyi denemek isterim.) Sonuçta rüyalar bir şeydir, gerçek deneyim ise başka bir şeydir.
fromkl
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 51

Unread post by fromkl »

Ayrıca kulübemizde ben sarhoş uyurken karımın kulübedeki 2 komşu tarafından sikildiği de oldu. Gece yarısı uyandığımda gösteriyi gördüm ve onlara katıldım. Ve sonra sabah yeni bir şekilde tekrar tekrarladı.
These users thanked the author fromkl for the post (total 2):
SERG!!, Onizm
Yamal
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 14

Unread post by Yamal »

Grup seks harika!!!!
These users thanked the author Yamal for the post:
SERG!!
Yardım77
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 73

Unread post by Yardım77 »

Çok heyecan verici bir hikaye, bravo. Hadi tekrar.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”