Kocam neden böyle davranıyor? Bu erkeksi değil
-
Автор темыNastyaHeifetz97
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 2 years 9 months
Kocam neden böyle davranıyor? Bu erkeksi değil
Kocam, kızım (1 yaşında) ve ben nehre gidiyoruz. Orada nehir kenarında dinlendiğimiz bir açık alan var. Kısa bir süre önce Stanislav adında bir adamla tanıştık (dördü arkadaşlarıyla birlikte orada tatil yapıyorlar). Kebaplar, badminton, satranç, her şey hep farklıdır. Bir keresinde masa hokeyi bile getirmişlerdi. Stanislav’ın bana ilgi işaretleri göstermeye başladığını fark ettim. O 40 yaşında, eşim ve ben 25 ve 26 yaşındayız. Bugün yine oradaydık. Ve bu Stanislav kocasına şöyle diyor: "Hadi, şimdilik hokey oyna, ben de ona masaj yapacağım." Ve kocam bana hiçbir şey söylemedi!!! Bu sutyenimin kopçasını bile açtı! Sırtını okşamak için. Çıldırdım ve kocam hiçbir şey olmamış gibi davrandı. İltifat bombardımanına uğradığımda o da hiçbir şey olmamış gibi davranıyor. Onun nesi var? İlk gün Stas ve ben yüzmeye gittiğimizde o korktu ve arkadaşlarına yüksek sesle bir şeyler söyledi. Bunu onlara ifade ettiğini duydum. Ve şimdi sanki yokmuş gibi davranıyor. Bu da ne böyle?
-
- ön sevişme
- Total posts: 136
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Cevap: Eşim neden böyle davranıyor? Bu erkeksi değil
Neden sana bunu yapmalarına izin veriyorsun? Bu durumdan memnun musunuz? Bunu foruma yazmaktansa ona sormak daha iyi olur.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 71
neden bu konuyu kocanla konuşmuyorsun? üstelik sen de sütyeninin kopçasını açmayı umursamıyor gibisin, masaj yaptırmayı kabul ettin
-
- İlgi gösteriliyor
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 85
- Registered for: 2 years 10 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 314
- Registered for: 3 years 5 months
- Orientation: biseksüel
Bu beni kesinlikle heyecanlandırıyor... ama kocam bunu umursamıyor
-
- İlgi gösteriliyor
-
- Penetrasyon
- Total posts: 269
ne diyebilirsin, kocan arkandan kabul etti MZHM, diyorlar, onu serbest bırak ve benim bununla hiçbir ilgim yok gibi görünüyor, sonra ben de katılacağım.... Hala açık)
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 434
Erkeklerin bazıları korkak, ben de birine yaklaştım, sarıldım, dokundum, iltifat ettim, sonra kocasının şirketteki bir masada oturduğunu ve bana hiçbir şey söylemediğini öğrendim. Ya da bu konu onu heyecanlandırıyor. Ancak bir eş, önceden anlaşma olmaksızın herkesin kendisine dokunmasına ve bir şeyler söylemesine izin veriyorsa, o zaman ya gizli bir sürtüktür ya da açık bir fahişedir. Kim kocasını sevmez ve ona saygı duymaz.
-
- İlgi gösteriliyor
Hayır. İlk gün çok kızmıştı ve sonra aniden durdu
Onun bir korkak olduğunu mu söylemek istiyorsun???!!
-
- Penetrasyon
- Total posts: 269
yine iki seçenek.... doğrudan tehdit, ama o zaman buraya gitmeyebilirler / ikinci seçeneği anlattım) büyük ihtimalle öyle
-
- Penetrasyon
- Total posts: 247
NastyaKheifetz97, Büyük ihtimalle mzhm istiyor. Rahatlayın ve eğlenin
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 434
NastyaKheifetz97, birkaç seçenek var, anlattım ya da öfkeliydi ve bu adamlar sakinleşip bu duruma katlansın diye onu korkutmuşlardı ve ona ileri sürdükleri argüman şuydu:
"Küçük karınız bunu umursamıyor, o yüzden aldırmayın siktir git!"
O halde oraya gitmeyi bırak yabancı adamlarla iletişim kur ve birinin sana dokunmasına izin ver.
Eğer MFM istiyorsa ya da gizli bir boynuzluysa, yine de ortaya çıkacaktır ve o zaman bir erkek bulacaksınız. O kadar da sorun değil.
"Küçük karınız bunu umursamıyor, o yüzden aldırmayın siktir git!"
O halde oraya gitmeyi bırak yabancı adamlarla iletişim kur ve birinin sana dokunmasına izin ver.
Eğer MFM istiyorsa ya da gizli bir boynuzluysa, yine de ortaya çıkacaktır ve o zaman bir erkek bulacaksınız. O kadar da sorun değil.
-
- Flört etmek
- Total posts: 33
NastyaHeifetz97, neden onunla konuşmuyorsun? Tahmin etmek yerine "doğru cevabı" bulun. İkincisi, tüm bu masajların ve sütyenlerin tesadüf olmadığını anlıyorsunuz, bunlar oldukça açık ipuçları, kocanızın zaten her şeyi anladığından şüpheleniyorum. Ve evet, bize her şeyin sizin için nasıl bittiğini anlatın :)
-
- Orgazm!
- Total posts: 806
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: biseksüel
Bana öyle geliyor ki bu, mektup arkadaşının bir hafta önce sırf PLATONİK OLARAK denizlere davet ettiği yazarla aynı.....
Çok fazla temka kokuyor!
Çok fazla temka kokuyor!

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 4 months
4 dakika 52 saniye sonra gönderildi:
Masaj yaptırdın, teşekkür et ama kocan kıskanıyorsa bu tahmin edilebilir...NastyaKheifetz97: ↑17 Aug 2022, 21:46 Eşim ve kızım (1 yaşında) nehre gidiyorlar. Orada nehir kenarında dinlendiğimiz bir açık alan var. Kısa bir süre önce Stanislav adında bir adamla tanıştık (dördü arkadaşlarıyla birlikte orada tatil yapıyorlar). Kebaplar, badminton, satranç, her şey hep farklıdır. Bir keresinde masa hokeyi bile getirmişlerdi. Stanislav’ın bana ilgi işaretleri göstermeye başladığını fark ettim. O 40 yaşında, eşim ve ben 25 ve 26 yaşındayız. Bugün yine oradaydık. Ve bu Stanislav kocasına şöyle diyor: "Hadi, şimdilik hokey oyna, ben de ona masaj yapacağım." Ve kocam bana hiçbir şey söylemedi!!! Bu sutyenimin kopçasını bile açtı! Sırtını okşamak için. Çıldırdım ve kocam hiçbir şey olmamış gibi davrandı. İltifat bombardımanına uğradığımda o da hiçbir şey olmamış gibi davranıyor. Onun nesi var? İlk gün Stas ve ben yüzmeye gittiğimizde o korktu ve arkadaşlarına yüksek sesle bir şeyler söyledi. Bunu onlara ifade ettiğini duydum. Ve şimdi sanki yokmuş gibi davranıyor. Ne tür bir saçmalık?
4 dakika 52 saniye sonra gönderildi:
Alınmayın, saçmalık uydurdum. Rahatlıyorlarsa neden skandal çıksın ki, erkekler 40’ın altında, söylenenlere göre votka işini yapmış, masaj yapmış, koca aldırmadı, hanım da aldırmadı ama gerçek şu ki sarhoş olmadığını, yani cesur olmadığını)))Solomon: ↑ NastyaKheifetz97, pek çok seçenek var, bunları anlattım, ya o öfkelendiler ve bu adamlar sakinleşip dayanabilmesi için onu korkuttular ve ona ileri sürdükleri argüman şuydu:
"Küçük karının umrunda değil, o yüzden sikilme!"
O halde diğer erkeklerle iletişim kurmak için oraya gitmeyi ve birinin size dokunmasına izin vermeyi bırakın.
Eğer MFM istiyorsa ya da gizli bir boynuzluysa, yine de ortaya çıkacaktır ve o zaman bir erkek bulacaksınız. Bu o kadar da sorun değil.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
- Registered for: 2 years 11 months
Bir yabancının masaj yapmasını asla kabul etmem, hatta sutyenimin kopçası açıkken bile sessiz kalmam. Bir tür saçmalık.
- These users thanked the author Allah 1974 for the post (total 4):
- George, Sibiryak89, Kowalski, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 14
Bu tür toplantılardan sonra seks hakkında ne düşünüyorsunuz? Daha parlak mı değil mi?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 74
- Registered for: 2 years 10 months
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post