Kızlar bugün tanıdıklarımı paylaşmak istiyorum, hiç böyle boşalmadım
-
- Potansiyel seks nesnesi
Kızlar bugün tanıdıklarımı paylaşmak istiyorum, hiç böyle boşalmadım
Bugün taşradaki 32 yaşındaki komşumla tanıştım, onu ilk kez gördüm. Yakacak odun arıyordu ve benimle buluşmak için dışarı çıktı ve evimde bir şeyler yapmamı istedi. Ben de ona yaklaştım, konuşmaya başladılar, adı Igor, bana iyi bir adam gibi göründü. Onu eve çağırdım, soyundum ve ileri yürüdüm, biraz tereddüt etti ama bana yetişti, neye benzediğine şaşırdım... Sesi beni deli ediyordu, sadece seks kokuyordu. Uzun zamandır bu kadar heyecanlanmamıştım, onu burada istiyordum. Ama ben yetişkin bir kadınım, hâlâ bir sapık olmama rağmen kendimi öyle görmüyorum. Genel olarak yukarı çıktık, ben önden yürüdüm, dik bir merdivenim var, o arkamdan yürüdü ve kıçıma baktığını hissettim. Üzerimi saran kısa bir bornoz giyiyordum, kıçım görünüyordu. Bu beni daha da heyecanlandırdı. Genel olarak kulp yapmamız gereken çekmecelere yaklaştık, o dört ayak üzerine çöküp neyin kırıldığını gördü, ben de yanında durup anlattım. Aniden başını kaldırdı ve kendimi çok yakında buldum, bornozumun altına baktı, ben de ona baktım, bir an aniden kalçalarımı öpmeye başladı, kedime doğru giderek daha da yükseliyordu. Dilinin nasıl içime girdiğini bile anlamadım, ilk saniyelerden itibaren inledim. Sonra yere uzandık ve tüm vücuduma tatlı öpücükler yağdırdı. Direnmedim. Beni tekrar yalamaya başladı, Vay, Vay, Vay idi. İstediğim her şeyi yaptı ve hiçbir şey söylemesine bile gerek kalmadı. Harika seks yaptık, beni anal yedi ve canımı yakmadı çünkü beni ve hatta kıçımı bile fena yaladı. İlk kez boğazımı emiyordum, daha doğrusu o beni ağzımdan sikmişti. Mutluyum, hiç böyle bir şey yaşamadım, 42 yaşındayım. Sık sık görüşmemek konusunda anlaştık onunla ama zaten istiyorum))) Sevgilinizi paylaşmak ister misiniz?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Orientation: heteroseksüel
Re: Kızlar bugün tanıdıklarımı paylaşmak istiyorum, hiç böyle boşalmadım
Larochka-Güzel! Sizin adınıza çok mutluyuz! Ayrıca ateşli fotoğraflarınızı da foruma gönderirseniz daha da mutlu olacağız!
-
- ön sevişme
- Total posts: 112
Larissa, elbette istiyoruz)
- These users thanked the author Igor12344321 for the post:
- Acı bakla
-
- Flört etmek
- Total posts: 32
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Orgazm!
- Total posts: 890
- Orientation: biseksüel
-
- Penetrasyon
- Total posts: 247
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Larissa, Görünüşe göre bu inek kendi reklamını yapıyor *x)
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 7 Replies
- 640 Views
-
Last post by Geçit
-
- 8 Replies