by Kayfolov » 23 May 2024, 23:09
Mükemmel tentür, ancak üretim zaman aralığı çok dar. Tomurcuklarından yeni çıkmış genç bir kuş üzümü yaprağının kırmızı ya da siyah olması önemli değildir. Kap çok sıkı olmayacak şekilde doldurulur. Daha sonra kırk derecelik alkolle doldurulur. Votka kullanabilirsiniz, ancak bir gün boyunca karanlık bir yerde iyi saflaştırılmış ay ışığı demlemek daha iyidir. Daha sonra süzülerek şişelenir. Muhteşem zümrüt rengi ve bahar tazeliği, harika bir lezzet buketi, bahardan bir yudum alıyormuş gibi
Mükemmel tentür, ancak üretim zaman aralığı çok dar. Tomurcuklarından yeni çıkmış genç bir kuş üzümü yaprağının kırmızı ya da siyah olması önemli değildir. Kap çok sıkı olmayacak şekilde doldurulur. Daha sonra kırk derecelik alkolle doldurulur. Votka kullanabilirsiniz, ancak bir gün boyunca karanlık bir yerde iyi saflaştırılmış ay ışığı demlemek daha iyidir. Daha sonra süzülerek şişelenir. Muhteşem zümrüt rengi ve bahar tazeliği, harika bir lezzet buketi, bahardan bir yudum alıyormuş gibi